Годишен хороскоп за 2019 - Рак


Годишен хороскоп за 2019 - Рак
Снимка: iStock/Guliver

Какво по-хубаво от това да започнете новата година с пътешествие и почивка. Това е най-добрият начин за вас да прекарате първите дни на януари 2019. Най-добре изберете нискобюджетен вариант, тъй като средата на месеца ще ви предложи неочаквани финансови затруднения. Обърнете се към приятел, който може да ви помогне. Също така не забравяйте за мерките, които трябва да вземете през студеното време. Не правете компромиси с топлото обличане.

Февруари ще ви донесе късмет. Най-добрите ви изяви ще бъдат в служебната сфера. Някои представители на знака ги очаква повишение. Семейните представители на знака ще имат своите незабравими моменти, а онези от вас, които отдавна са в сериозни отношения, може да се решат на брак.

Март ще ви завари в добро здраве, което ще ви подтикне към търсенето на нови приключения. По-екстремните личности може да пробват силите си в нов спорт. Все пак спазвайте правилата за безопасност и не надценявайте възможностите си. В края на месеца може да очаквате приходи. В семейството ще цари хармония, ще бъдете уважавани и обичани.

През април ще ви се наложи да поемете повече отговорности от обикновено. В работата ще трябва да замествате ваш колега и да поемете ръководни функции. В семейството от вас ще се очаква да сте защитник и закрилник. Не бива да отстъпвате от тази роля нито за миг. Бъдете искрени в отношенията си с близките и не скривайте своите желания и мечти, така шансовете да се сбъднат ще се увеличат.

През май е добре да сте внимателни във финансово отношение. Възможни са непредвидени разходи, затова ако планирате лятна почивка, най-добре вземете мерки навреме.

Юни е подходящо време за поемането на професионални предизвикателства. Докато останалите мислят за почивка, вие ще може да се изявите с пълна сила. В края на месеца са възможни допълнителни финансови постъпления. В личен план не се очакват никакви сътресения.

През юли вече няма да имате търпение за вашата почивка, но ще имате доста служебни задължения за изпълнение. Почивката за вас вероятно ще бъде съчетаване на приятното с полезното. Все пак се погрижете семейството ви да получи своя отдих.

Август е добър месец за очертаването на планове. Работата няма да ви забрави, но съвсем няма да е толкова натоварено и ще имате седмица, в която да заминете за кратка почивка. В отношенията спазвайте златната среда. Дори нещо да не ви харесва в някого най-добре му спестете мнението си.

През септември няма да имате непреодолими препятствия. Може да намалите темпото и да се заемете с рутинни задачи, за да си починете. Внимателно планирайте бюджета си, за да не влезете в дългове.

През октомври напрежението в работата ще нараства. Тогава ще се налага да изпълнявате повече от една дейност. Много е важно да се отървете от напрежението по правилния начин и да не ли изкарвате нервите си върху близките ви хора.

Ноември е добър месец за промяна. Някои представители на знака може да потърсят нова работа и допълнителни източници на доход. В семейството са възможни разногласия относно предстояща покупка. На при добро желание те няма да прераснат в сериозни проблеми.

За декември си отделете повече средства, тъй като ще се наложи да направите повече разходи по дома, свързани с ваши роднини. В средата на месеца може да получите примамливо делово предложение, но помислете добре преди да го приемете.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама