Голяма изненада за една зодия в хороскопа за 19 март


Голяма изненада за една зодия в хороскопа за 19 март
Снимка: Istock/Guliver

През този ден бъдете мили със себе си, за да може да сте такива и с останалите. Ето какво още очаква всяка зодия.

Овен

Всеки може да е тъжен. Този понеделник се опитайте да загърбите грижите или поне не се опитвайте да се удавите в тях. Ако погледнете от друг ъгъл на нещата ще видите, че имате и доста поводи за празнуване.

Телец

Този понеделник започнете пестеливо. Желанието ви за харчене ще е огромно, но напълно противоположно на средствата, с които разполагате, така че забавете темпото в тази насока.

Близнаци

През този ден бъдете внимателни с уредите у дома. Ако трябва се върнете, но се убедете, че всички електроуреди са изключени, ако нямате спомен да сте го направили.

Рак

Търпението ви ще бъде възнаградено. Благодарение на откритостта ви сте завоювали доверието и уважението от страна на партньора ви. Очакват ви незабравими дни.

Лъв

Съветите ви са ценни и търсени. Бъдете търпеливи с онези, които ви уважават и държат на мнението ви, но им намекнете, че би трябвало сами да се справят с проблемите си.

Дева

Днес може да се почувствате малко по-тревожни и обезпокоени без причина. Още при първия опит за усмивка ще видите как лека полека хоризонтът ще стане по-светъл.

ДОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича. Не друго, а любовта определя нашата същност.

Уилям Кофин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама