Голямата тайна на всяка една от 12-те ЗОДИИ


Голямата тайна на всяка една от 12-те ЗОДИИ
Снимка: iStock/Guliver

Колкото и да сте им близки, колкото и да сте спечелили доверието им и доказали любовта си, зодиите никога няма да ви признаят това...

Овен – Той всъщност е много крехък отвътре. Той всъщност не винаги знае какво прави и какво ще излезе, въпреки огромната увереност в действията му. Той всъщност мрази скандалите, но гневът е единственият начин, който знае за защита.

Телец – Той е „бавен“, защото премисля и изчислява всичко. Защото се страхува от изненадите, от непредвидените ситуации. Той трупа много емоции и хладнокръвието му често е привидно. Затова и когато избухне е като природно бедствие.

Близнаци – Макар заобиколени от приятели, колеги, партньори. Макар не спиращи да говорят, да се смеят, да напътстват, да се шегуват, Близнаците са почти винаги самотни! В тях зее бездна самота, която силно копнеят някой да запълни.

Рак – Той никога няма да ти признае, че почти всички негови действия – положителни и отрицателни, са провокирани от страха от неизвестното.Раците търсят сигурност на всяка цена. На всяка цена!

За другите зодии - ТУК :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама