Голямо щастие очаква една зодия на 8 декември


Голямо щастие очаква една зодия на 8 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази неделя ви очаква голямо щастие, толкова голямо, че ще ви е трудно да се зарадвате. Празнувайте разумно.

Телец

Днес ваш близък ще поиска помощ от вас. Преценете добре дали да се въвличате в неприятна история и дали бихте издържали на развитието ѝ.

Близнаци

Тази неделя е добре да се върнете към някои ваши забравени, но доста добри идеи. Има още живот в тях, опитайте се да възобновите изпълнението им.

Рак

Поели сте по верен път. Само не се отегчавайте прекалено бързо. Има още време да вървите по него.

Лъв

Тази неделя може да бъдете обзети от силна амбиция. Не си мислете, че няма да имате сили да я осъществите. Съвсем скоро ще ѝ намерите място.

Дева

Тази неделя може да е прекрасна, ако си наложите да мислите позитивно. Лесно е да се заровим в проблемите си, но така забавяме измъкването.

Везни

Тази неделя бъдете по-умерени, но проигравайте развитието на ситуацията в главата си. Така ще може да реагирате навреме, когато е необходимо.

Скорпион

Тази неделя не си правете излишни илюзии. Рискувате да се отнесете далеч от реалността, а това няма да е полезно за вас.

Стрелец

Сега е моментът да бъдете честни с ваш близък, на когото отдавна искате да кажете нещо. Все пак бъдете дипломатични.

Козирог

Това е подходящ ден за покупки. Бъдете сигурни в нуждата и желанието си да придобиете въпросната вещ, преди да се решите.

Водолей

Тази неделя може да ви се стори безкрайна. Някой ще ви намекне, че иска да ви сподели тайна, но така и няма да се реши. Не го пришпорвайте.

Риби

Тази неделя може да бъдете изненадани от неприятно обстоятелство. Не правете от мухата слон, а вижте възможността за себе си в ситуацията.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама