Изневяра, нова любов или бебе? Какво чака 12-те зодии през СЕПТЕМВРИ...


Изневяра, нова любов или бебе? Какво чака 12-те зодии през СЕПТЕМВРИ...
Снимка: iStock/Guliver

Септември ни е подготвил много събития, с които трябва да се справим. Някои от тях са изключително позитивни, но други - малко или много, ще променят хода на живота ни. Едни зодии ще се радват на нова любов и запознанство, което ще ги накара отново да полетят от щастие.

Други зодии, за съжаление, ще разберат, че партньорът им не им е верен и ще останат сами, поне до края на 2017 г. В началото на следващата година обаче за тях ще дойдат по-добри и ведри времена, когато отново ще се влюбят.

Има и зодии, които ще стават родители... какво по-хубаво от това?

Овен

Началото на септември ще дари с много късмет представителите на знака Овен. Сега е моментът да действате по въпроси, свързани с придобиването или продажбата на земя или друго недвижимо имущество. Обстоятелствата изненадващо ще се подредят във ваша полза, така че да постигнете личните си амбиции. Положете усилия в тази насока през първи десет дни на месеца. Втората деката на периода ще предложи интелектуални предизвикателства пред вас. Наученото до момента ще ви свърши работа, но ще трябва да търсите новини начини за действие извън вашия опит и знания. Ще имате нужда от фантазията си, а тя точно тогава сякаш ще е излязла в отпуска. Последната част на септември е за любов. Искате или не искате, на преден план ще излязат личните ви отношения и няма как да избягате от тях. Отървете се от предразсъдъците и всичко ще тръгне по мед и масло. По-сериозно обвързаните има голям шанс да станат родители.

Телец

Първите дни на септември са ви дадени, за да се погрижите за себе си и финансовите ви интереси. Направете така, че сами да сте си господари. Хубаво е да направите всичко възможно, за да придобиете финансова независимост. Ако сте избрали тези дни за почивка, то това е добро решение. Опитайте се да се разтоварите ефективно и да се заредите с нови сили. От втората декада на периода настойчивоста ви ще даде своите резултати. Някои от вас ги очаква заслужено пътешествие, което ще сбъдне мечтите ви. Представителите на знака, които продължават образованието си, ще имат безспорни успехи и високи оценки на изпитите. В средата на периода ви очаква и добра развръзка по съдебен въпрос. В последните дни на септември не залагайте прекалено много на фантазиите си. Засега ги оставете в главата си. По-натам ще дойде и тяхното време за реализация.

Близнаци

Септември ще бъде един балансиран месец за представителите на знака Близнаци. Ще имате достатъчно време за всичко, което искате да свършите. Освен че с добрата си работа сте си спечелили цялото това свободно време, късметът също ще е на ваша страна. Каквото поискате – това ще се случи. Средата на месеца е добро време да стоплите отношенията с роднините. Идва зима и е добре да знаят, че има кой да се погрижи за тях в случай на нужда. Децата ще имат нужда от повишено внимание във връзка със започващата учебна година. Оставете амбициите на страна и се вслушайте в желанието на детето. Направете, каквото трябва, а ще се случи... също, каквото трябва, и то без съмнение ще е най-доброто. Последните дни на периода може да помислите за кратка почивка, като едно истинско сбогуване с последните топли дни на годината.

За всички ЗОДИИ - тук :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама