Как да СЪБЛАЗНИШ всяка от зодиите


Как да СЪБЛАЗНИШ всяка от зодиите
Снимка: iStock/Guliver

Всяка жена би желала да владее изкуството на съблазняването. Много често прилагаме едни и същи таткики спрямо срещуположния пол, които обаче не винаги се оказват успешни. Причината е, че мъжете не са по калъп. За да ви помогнем, ви предлагаме няколко съвета как да го съблазните според зодията му.

Овен (21 март - 19 април)

Слушайте го. Овенът има много за казване и голяма част от нещата могат да са много интересни. Той е прекрасен учител и макар че може да го намирате за супер секси, има голям шанс да го съблазните, ако му позволите да говори. Той ще види, че сте заинтругувана от думите му и може да ви намери за интересна.

Телец (20 април - 20 май)

Похвалето го за талантите му. Той е изключително креативен, но по-често получава комплименти заради работата си, а не заради артистизма си. Телецът се възбужда сексуално, когато е оценяван като личност - всичките му лица и способности.

Близнак (21 май - 20 юни)

Оставете го да ви угоди. Близнакът има нужда да ви задоволява. Да, той иска също да изпитва удоволствие, но е много важно за него да знаете, че е готов да положи усилия в спалнята, за да останете доволна. Може да го съблазните, като му покажете, че оценявате всичко, което прави за вас.

Рак (21 юни - 22 юли)

Определено няма да възрази, ако му направите комплимент за външния вид. Той обича арт подаръците и тези, свързани с храна. Той е духовен, но също така е доста добър любовник и е идеален, ако искате да пробвате тантрически секс. Обърнете внимание на неговата духовност и ще събудите сексуалността му.

Лъв (23 юли - 22 август)

За да съблазните Лъва, трябва да имате много добро чувство за хумор, тъй като той обича да се забавлява. Със сигурност ще забележи хубавия ви външен вид и актрактивния ви тоалет, но определено ще го спечелите, ако го накарате да се смее. Освен това, не забравяйте, че обича да бъде хвален, така че не пестете комплименти.

Дева (23 август - 22 септември)

Той обича да получава подаръци, така че това е сигурен начин да му привлечете вниманието. И не говорим само за материални... Развихрете въображението си, със сигурност ще го оцени.

Везни (23 септември - 22 октомври)

Aко искате да съблазните Везна, го давайте бавно. Той се справя доста добре с жените, но не обича излишната драма и преструвки. Везната се възбужда лесно от жени със свободолюбив характер, за които знае, че вътрешно са огън в леглото.

Скорпион (23 октомври - 21 ноември)

Още един зодиакален знак, които обича материалните усилия. Със сигурност ще го впечатлите, ако го зарадвате със скъп часовник или риза. И не забравяйте случайно да намекнете, че знаете как да го накарате да се почувства като крал в леглото.

Стрелец (22 ноември - 21 декември)

Ласкателството е ключът към сърцето на Стрелеца. Той обожава да получава внимание и отговаря със същото. Но бъдете откровена, защото ще разпознае кога говорите истината. Той иска да бъде обичан заради това, което е. 

Козирог (22 декември - 19 януари)

Ако искате да съблазните Козирог, покажете му какво общо имате помежду си. Той усеща какво е "готино", затова ако интересите ви съвпадат, имате голям шанс с него. Напишете си домашното, тъй като не може да го измамите и бързо ще разбере кога се преструвате.

Водолей (20 януари - 18 февруари)

Ясно казано - ако сте типа жена, която харесва, Водолеят ще ви допусне до добрата си страна. Освен, че си пада по интригуващите разговори, той не изпуска очи от наградата, а тя винаги е свързана с естетика. Така че обърнете внимание не само на това, което казвате, но и на въшния си вид.

Риби (19 февруари - 20 март)

Трябва да му покажете, че сте лоялна и няма да си поиграете със сърцето му, след което да го захвърлите. Не му се нахвърляйте още на първата среща, а го накарайте да се заинтригува от вас като човек. Следващите пъти сте свободна да се развихрите и да му покажете, че сте огън в секса.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама