Как флиртуват различните зодии


Как флиртуват различните зодии
Снимка: iStock/Guliver

За някои от тях, флиртът е истинско изкуство. Флиртуват с всичко и с всеки и просто не могат да контролират желанието си. Други обаче, колкото и силно да опитват, объркват всичко и изпадат в неудобни ситуации. Вижте любимите флиртове на мъжете, продиктувани от зодиакалните им знаци.

Овен, Рак и Скорпион

Приемат флирта като предизвикателство. Обичат да говорят и да действат. Да оставят силно впечатление в обекта си на желание, преди да преминат към втора фаза. Ако си имате работа с такъв представител на силния пол, очаквайте по-продължителен период за флирт от очакваното. Готови са да прекарат много време с вас, преди да пристъпят към по-задълбочени отношения. Отначалото се държат на разстояние, за да се убедят напълно в желанието и на двама ви.

Лъв, Близнаци и Водолей

Господарите на флиртовете. Най-важната част от флирта за тях е комуникацията. Драматични, романтични любовници, които обичат да омайват с думи. Изпадат в любовни игри, с които се опитват да докажат най-силните си страни чрез усмивки и мили жестове. Не си падат по обвързващите истории, но обичат сладките приказки, които задоволяват ума, още преди телата да се докоснат.

ПРОЧЕТЕТЕ ОСТАНАЛИТЕ ТУК!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама