Как прелъстявате мъжете според зодията


Как прелъстявате мъжете според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Всяка жена има различен подход към мъжете. Някои се страхуват да показват качествата си, а други имат нужда от малко напътствия. Трети пък са истински експерти и с лекота завладяват всеки мъж, за когото помислят. Чудили ли сте се защо е така? Зодиакалният знак оказва огромно влияние върху държанието на дамите с мъжкото съсловие. От това коя зодия сте зависи как мъжете гледат на вас и какво ги привлича в поведението ви.

Овен

Те излъчват особена енергия, която буквално заразява околните. Ентусиазмът, с който жената Овен извършва всяко едно действие, привлича мъжете като магнит.

Телец

Това са хора, които са здраво стъпили на земята. Те са много чувствени натури и привличат с класата, която излъчват. Телците понякога прекаляват с ината си, но положителните им качества преобладават.

Близнаци

С тях никога не е скучно, те са изключително енергични и винаги търсят нови приключения. Гледат в бъдещето и често правят планове за него. Това привлича всеки мъж.

Рак

Това, което привлича представителите на мъжката половина от човечеството в Раците, е тяхната лоялност към половинките им. Те обгрижват човека до себе си и са много всеотдайни, всеки мъж се чувства късметлия с тях.

Лъв

Представителите на този зодиакален знак са невероятно уверени, а увереността обикновено е като магнит за мъжете. Те могат да се справят с всеки един проблем, защото вярват в себе си. Ето защо около тях винаги има тълпа от обожатели.

Дева

Това са жени-индивидуалисти, които премислят всеки малък детайл. Обикновено се отличават от останалите дами, което според мъжете е доста привлекателно. Те са перфекционисти и държат винаги да изглеждат по най-добрия начин. Така с лекота привличат мъжете към себе си.

Везни

Те правят всичко с много финес и лекота. Везните са наистина много добри дипломати и лесно решават проблемите си. Също така са изключително комуникативни личности, с които лесно може да бъде проведен съдържателен и интересен разговор.

Скорпион

Това са едни наистина много страстни жени, които пленяват с увереността си. Скорпионите са много лоялни личности, които са способни да изпитват изключително силни чувства към половинката си.

Стрелец

На пръв поглед студени и дистанцирани дами, които впоследствие успяват да впечатлят мъжете. Те имат приключенски дух и са много смели, а това определено се харесва на мъжете. Оптимизмът им е заразителен, а усмивката, която никога не слиза от лицето им, може да накара всеки мъж да се влюби до уши.

Козирог

Доста хора имат негативно мнение за представителите на този зодиакален знак, защото на пръв поглед изглеждат надути и прекалено уверени. Всъщност те са много отдадени на половинката си, ако обичат истински. На тях може да се разчита напълно, а това е много ценно.

Водолей

Притежават непокорен дух, който много бързо пленява мъжете. Те винаги търсят нови и нови приключения, което определено ги прави интересни и привлекателни. Обичат свободата си и с лекота я дават и на другите. Те са страхотни жени, които всеки мъж би се радвал да има до себе си.

Риби

Вечно търсят доброто в хората, те са изключително чувствителни и добри. Вярват, че във всеки човек се крие поне малко добрина. Жените Риби са едни от най-романтичните представителки на зодиака, а това много се харесва на някои мъже.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама