Как различните мъжки ЗОДИИ приемат изневярата


Как различните мъжки ЗОДИИ приемат изневярата
Снимка: Pixabay.com

Несъмнено мъжете не могат да се сравняват само по дата на раждане и зодия. Съществуват и много други фактори, които оказват влияние върху отношението към изневярата. Но все пак... Кой мъж НЕ може да прости изневяра? Дали е възможна прошката и как да я получите? Предлагаме ви да научите сега:

1. Овен

За мъжа Овен предателството от жена ще бъде шок. Постъпката на любимата никога няма да бъде простена и най-вероятно в бъдеще ще отключи различни препятствия помежду им.

2. Телец

За Телеца изневярата буди липса на вяра у хората. Негативизмът ще трае и по време на процеса на развод. Така той ще се опита да присвои придобитото богатство, само и само, за да отвърне на обидата.

3. Близнаци

Предателството за Близнаците ще доведе до избледняване на всички чувства към партньора. Представителите на тази зодия ще се опитат да направят истинска трагедия от събитието, а околните ще наблюдават страданието им още дълго време.

4. Рак

За мъжа Рак изневярата и смъртта са почти равносилни. Вероятно е дори да се появят мисли за самонараняване, но такива едва ли ще станат реалност. Алтернатива ще са и новите лоши навици, а това само ще увеличи болката. Въпреки реакцията Ракът е склонен да прости на любимата.

5. Лъв

Мъжът Лъв ще изтърпи душевната рана. Известно време ще страда, докато прехвърля гнева си върху околните. Едва тогава ще продължи да търси друга жена.

6. Дева

Мъжът Дева не се колебае да слага край, когато се налага. Ако става дума за изневяра от партньорка, на която не държи много, няма да покаже обидата, нито да предизвика скандал. Предателството може да бъде простено само в случай на искрена любов към половинката.

7. Везни

Мъжете Везни ще спретнат истински скандал, ако научат за изневяра. Чупенето на неща, изхвърлянето на подаръци, ценности и подобни действия са им много присъщи. Отначало могат драстично да променят отношението си към изневерилия. С течение на времето ще се опитат да изяснят, че не всичко е загубено. Ако обаче няма разбиране, няма връщане назад, тогава просто ще влязат в пропастта.

8. Скорпион

След като научи за изневярата, Скорпионът ще започне гневно да отмъщава. Това може да предизвика истински скандал. Впоследствие ще се опита да прекъсне всяка връзка с жената, която го е предала.

9. Стрелец

Мъжът Стрелец ще приеме спокойно изневярата, но ще накара жената ясно да разбере, че губи най-ценното. В бъдеще може да тръгне с шумни компании, да "го удари през просото", но впоследствие ще помисли и как да възстанови връзката.

10. Козирог

За Козирога предателството ще отключи дълъг период на лошо настроение. Мисълта колко финансови средства са изразходвани в годините на отношенията ще го отрезви. Ще помни изневярата с тъга, но с времето ще успокои чувствата и най-вероятно ще се опита да изтрие предателката от живота си.

11. Водолей

Водолеите често попадат в ситуации, свързани с изневери. Причината е проста - мъжете обръщат малко внимание на любимата си жена. За тях приоритет са приятели и колеги. В бъдеще все по-често ще се говори за неприятни неща и за този, който се е променил. Самите Водолеи ще започнат да се променят към по-лошо.

12. Риби

Мъжете Риби рядко изневеряват. Те се вкопчват в отношения и правят много за любимата си жена. Те никога няма да си отмъстят, но ще разкажат на познати за своите страдания. На жената може да й бъде простено от мъж Риби, ако самата тя е искрена в извиненията.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама