Как се ядосват зодиите


Как се ядосват зодиите

Забелязали ли сте някога, че почти всеки, когото срещате в живота си, се държи гневно по собствен, странен начин?

Обикновено, когато се натрупат много малки неща, накрая се превръщат в големи, с които вече не можем да се справим. Тогава просто избухваме. Оказва се, че освен, че всеки човек се гневи по различен начин, зодията също влияе на начина, по който се ядосваме.

Ето какво може да очаквате от различните зодии, когато са ядосани.

Овен (21 март - 19 април)

Като един от най-огнените знаци, Овенът обикновено има къс фитил, който води до големи бомби. Когато се ядоса, Oвенът става агресивен и мрачен. Обича хората да се държат добре с него. В противен случай е готов веднага да им покаже какво означава гневен Овен.

Телец (20 април - 20 май)

Телецът се превръща в абсолютно най-лошите хора, с които изобщо някога бихте могли да се скарате. Те са упорити като магарета и рядко отстъпват или се признават за победени. Ако ядосате Телец, очаквайте да имате неприятности. Те ще ви игнорират дни, дори седмици, ако трябва.

Близнаци (21 май - 20 юни)

Близнаците се чувстват замаяни и несигурни, когато са ядосани. Те се борят да дават правилни отговори, така че обикновено или се опитват да се държат добре, или избухват. Просто бъдете подготвени за всичко.

Рак (21 юни - 22 юли)

Раците са доста емоционални същества, което означава, че техният гняв може да е порочен. Те стават много пасивно-агресивни и песимистични, затова ако не ги потърсите, за да поправите връзката, те няма да опитат. Също така бъдете внимателни, защото могат да бъдат манипулативни, когато се ядосат.

Лъв (23 юли - 22 август)

Когато Лъвовете се разгневят, стават невероятно трудни за разговор. Тяхната суетност и его често ги карат да вярват, че нищо не е по тяхна вина, така че дори не могат да разберат как другите ще започнат да мислят, че са направили нещо нередно. Техният темперамент може да се промени бързо и да доведе до случайни пристъпи на лудост.

Дева (23 август - 22 септември)

Девите имат склонност да реагират на гняв по два начина: като бутилират всичко, докато е твърде много, или станат невероятно емоционални. Те са невероятно критични и аналитични, което ги кара да се притесняват за всеки малък детайл от всеки аргумент.

Везни (23 септември - 22 октомври)

Везните са много нерешителни когато стане въпрос за гнева. Една секунда искат да оправят всичко, но в следващата желаят да забравят всичко и никога вече да не коментират случилото се.

Скорпион (23 октомври - 21 ноември)

Когато един Скорпион се ядоса, по-добре да не сте му пред очите. Стават груби, отмъстителни и са готови да засегнат слабото си място, без значение колко сте близки.

Стрелец (22 ноември - 21 декември)

Стрелците искат да решат въпроса на мига, когато се ядосат. Те обсъждат всичко, но импулсивността и прямотата им ги карат да говорят неща, които биха засегнали отсрещната страна.

Козирог (22 декември - 20 януари)

Когато Козирозите са ядосани, те се затварят в себе си. Не споделят с никого какво им е и се опитват да прикриват чувствата си максимално дълго време. Така естествено вредят само на себе си. Но дори да го осъзнават, никога не биха си признали, че са ядосани или наранени.

Водолей (21 януари - 18 февруари)

Водолеите мразят чувството на уязвимост. Мразят го толкова много, че предпочитат да се гневят по-скоро, отколкото да говорят за това защо са ядосани. Държат гнева си в себе си и се замислят за него, без да се интересуват как се чувстват другите.

Риби (19 февруари - 20 март)

Рибите имат умението да се самоунищожават, което означава, че когато наистина се разгневят или разстроят, са склонни да живеят в мизерията си. Те стават силно емоционални, което често води до това, че въвличат всеки в проблема си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама