Късметлийски ден очаква една зодия на 24 ноември


Късметлийски ден очаква една зодия на 24 ноември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Изживейте този ден така, сякаш е последният в живота ви. Насладете се на всеки един момент. Отхвърлете лошите мисли и нищо нежелано няма да ви се случи.

Телец

Това е ден за действие. Думите в момента няма да ви вършат работа. Който ви цени и обича ще ви разбере.

Близнаци

През този ден не се подавайте на гордостта си. Може да се почувствате добре за няколко минути, но после ще ви се наложи да се извинявате на мнозина.

Рак

През този ден ще трябва да положите усилия, за да разберете партньора си. Изяснете недоразуменията си. Правотата не е по-важна от щастието. 

Лъв

Днес не си поставяйте високи цели. Няма да имате нужното време и сили, за да я изпълните. Все пак е почивен ден - не правете нищо.

Дева

Събитията днес ще ви повлекат в своята върволица. Едва ли ще може да промените нещо, освен да наблюдавате внимателно случващото се.

Везни

През този ден направете така че да насочите енергията си в правилната посока. Не губете време в размишления, те няма да задвижат събитията, които очаквате.

Скорпион

Днес се пазете от крайности. Сутринта може да сте на едно мнение, но вечерта на съвсем друго. Имайте го предвид преди да заявите категорично нещо на някого.

Стрелец

Днес бъдете по-мили към себе си. Щадете силите и нервите си и не се хващайте за всяка работа, която се изпречи на пътя ви. 

Козирог

Тази събота не прекалявайте в търсенето на приключения. Очакваното забавление може да ви навлече проблеми, с които да се оправяте дълго време.

Водолей

През този ден се отървете от срамежливостта. Някой ще иска да ви види в пълната ви светлина, а скромността ви няма да позволи да блеснете.

Риби

Тази събота не си правете планове, но се заловете с първата идея за приятно занимание, която ви хрумне. И не я оставяйте до вечерта.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама