Любовен уикенд хороскоп за 11-12 август


Любовен уикенд хороскоп за 11-12 август
Снимка: iStock/Guliver

Това очаква всяка зодия в любовен план този уикенд.

Овен

В любовния живот на Овена отново започва да става вълнуващо. Ако сте обвързани, с партньора ще откриете нови вълнуващи неща, с които да разнообразите секса. Също така ще имате нужда да споделите един с друг интимни тайни.

Телец

Слънчев лъч ще огрее любовния живот и на Телците. За тези, които търсят своята сродна душа, събота е ден, в който звездите ще им предоставят възможността да срещнат някой специален.

Близнаци

За обвързаните Близнаци могат да настъпят конфликти във връзката. Недоволството може да бъде провокирано от безотговорното отношения на единия партньор.

Рак

За обвързаните Раци уикендът ще бъде вълнуващ. Желанието ви за подаръци и материални придобивки от партньора ще се повиши. Исканията ви може и да останат неразбрани и това да ви накара да се почувствате разочаровани.

Лъв

Ще настъпят моменти, в които няма как да пропуснете комуникацията с партньора. Не позволявайте на проблемите да разрушават романтиката. Говорете с любимия човек и изяснете недоразуменията.

Дева

Някои от обвързаните Деви ще проведат важни разговори с партньора. Ще разберете, че по някои въпроси те не са готови да направят компромиси и това може да ви накара да се почувствате далеч един от друг.

Везни

Конфликти няма да липсват и при обвързаните Везни. Те ще бъдат породени от несъгласието ви по отношение на социални контакти, забавления, пътувания. Един открит разговор може да преобърне всичко.

Скорпион

Романтиката ще мине на заден план. Причината за това може да бъде напрежение в офиса и твърде многото служебни задължения, които ще изместят от фокус желанието ви за любов.

Стрелец

Може да се наложи да преодолеете препятствия. Внимавайте, защото взаимното желания за контрол един над друг може да развали хармонията.

Козирог

Ще настъпят вълнуващи възможности по отношение на любовта. В любовта ще достигнете нова фаза на щастие, но ще трябва да промените някои от приоритетите си.

Водолей

Любовният ви живот изглежда непоклатим и съвършен напоследък. Но през почивните дни това може да започне да се променя.

Риби

Ако скоро сте започнали нова сексуална връзка, на път е да се получи объркване. Ако се намирате в сериозна връзка, ще се наложи да разрешите някакъв проблем. Какъвто и да е той, действайте заедно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама