Любовен уикенд хороскоп за 20-21 юли


Любовен уикенд хороскоп за 20-21 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Уикендът няма да започне за вас с позитивно настроение. Това може да се дължи на напрежение от изминалата работна седмица. Важно е да не се затваряте в себе си.

Телец

Внимавайте с думите, които отправяте към половинката си. Споровете могат да застрашат връзката ви, но могат да създадат излишно напрежение, ако оставите емоциите да надделеят над разума.

Близнаци

Финансовите проблеми ще погълнат вас и половинката ви през почивните дни. Ще бъдете на различно мнение как да разпределите финансите си и няма да можете да постигнете компромис в рамките на тези два дни.

Рак

Не е изключено да се почувствате контролирани или манипулирани от партньора си. Първо отговорете пред себе си дали наистина притесненията ви имат почва, или са плод на въображението ви.

Лъв

Не давайте превес на негативните емоции, които ви се случват на работното място. Отдайте се на романтика, планирайте почивка или организирайте среща с приятели.

Дева

Ако имате някакъв конкретен проблем, който ви притеснява, време е да го разрешите, а не да го отлагате във времето.

Везни

Семейните проблеми могат да попречат на любовта ви. За щастие, уикендът ще се окаже решаващ за елиминирането на проблемите, ако подходите с чувство за хумор.

Скорпион

Настроението ви ще бъда предимно в негативния спектър. Това може да накара партньора ви да не се чувства особено комфортно с вас.

Стрелец

Тези от вас, които се намират в сериозна връзка, ще се опитат да „тропнат с крак” и да наложат мнението си. Но това не е решение - по-добре намерете общ език, за да имате равни права във връзката.

Козирог

Постарайте се да уважавате любимия човек, а не да давате тон на всяко негово действие. Не винаги вашият начин е най-добрият, не го забравяйте.

Водолей

Уикендът ще бъде благоприятен за възстановяване на хармонията помежду ви. Отдайте се на вдъхновяващи разговори с любимия човек.

Риби

Чувствате се така, сякаш трябва да оправдавате любовта си пред близки и приятели. Не е нужно да спорите, ако трябва да се разясни определена ситуация, направете го.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама