Любовен уикенд хороскоп за 24-25 февруари


Любовен уикенд хороскоп за 24-25 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Вижте какви планове имат звездите за вашия любовен живот през уикенда.

Овен

Овните ще имат възможност да се погрижат за себе си. Любовта, насочена навътре, е най-големият подарък, който можете да получите, така че ако имате възможност организирайте си спа уикенд.

Телец

Телци, този уикенд имате зелена светлина да използвате всички женски трикове, които знаете, за да постигнете желаното от вас.

Близнаци

Изберете да бъдете мъдри и не влизайте в излишни конфликти с половинката. Няма да ви донесат никакви позитиви, така че слушайте вътрешния си глас.

Рак

Този уикенд емоциите ще са водещи при вас, така че се вслушайте в тях. Не предприемайте промени и не взимайте прибързани решения.

Лъв

Ще се чувствате изключително заредени този уикенд. Звездите са на ваша страна, така че се отдайте на любовните емоции, които кипят у вас.

Дева

Не вкарвайте напрежението от работната седмица и в личните си отношения, това ще бъде грешка и ще стигнете до конфликти.

Везни

Бъдете внимателни с коментарите към близките си хора, защото можете и да ги засегнете, без да искате.

Скорпион

Слушайте сигналите, които тялото ви дава и не се насилвайте, ако не искате да правите нещо. Фокусирайте се върху психическото си здраве.

Стрелец

Оставете спомените от отминалите връзки там, където им е мястото – в миналото. Ако се чувствате тъжни и недооценени, може би е време за сериозен разговор.

Козирог

Козирози, бъдете уверени в себе си и не позволявате на който и да е да ви разколебава от решенията, които смятате да вземете, защото са правилни.

Водолей

Имате страхотни идеи за уикенда, така че ги осъществете! Половинката ви ще е приятно изненада от инициативата, която поемате.

Риби

Ще се чувствате свободни да изразявате себе си, а това е изключително важно за вас, защото преживявате твърде емоционално всичко случващо се в личния ви живот.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама