Любовен уикенд хороскоп за 29-30 декември


Любовен уикенд хороскоп за 29-30 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Макар седмицата да не е била от най-изтощителните в работен план, постарайте се да прекарате максимално време с партньора си, за да наваксате емоциите и липсата на време покрай празниците.

Телец

Ще се чувствате много нетърпеливи, дори малко изнервени. Може би ударна доза романтика ще ви се отрази добре.

Близнаци

Уикендът е много подходящ за промяна, както в личен, така и е интимен план. Не се чудете много, а се впуснете в предизвикателствата, които звездите ви подготвят.

Рак

Връзката ви има нужда от презареждане, далеч от шума и съветите на роднини и приятели. Помислете за романтична разходка или вечеря в интересен ресторант.

Лъв

Има изгледи за хармоничен уикенд, но всичко е във вашите ръце и най-вече във вашите реакции. Ако си затворите очите за някои битовизми, то най-вероятно ще имате страхотни почивни дни!

Дева

Изпращаме последния уикенд от годината със смесени чувства. Изпитвате някаква меланхолия и предпочитате да останете насаме с мислите си, осмисляйки събития от близкото минало.

Везни

За вас сякаш празниците никога не свършват. Уикендът ще мине в треската подготовка, свързана с посрещането на Новата година, за което очевидно имате бляскави планове.

Скорпион

В главата ви се върти едно и също – секс, секс и още секс. Изглежда затишието покрай всички семейни обеди и вечери е дало отражение и сега нямате търпение да наваксате.

Стрелец

Горите от любов и силно привличане. Ще бъдете на върха на емоциите си и ще можете да се насладите на прекрасни любовни отношения.

Козирог

Чувствате се изтощени за романтични преживявания, но нищо не може да ви спре от това да направите няколко списъка – за пазаруване за новогодишната нощ или пък за новите цели, които ще си поставите през 2019 година.

Водолей

Възможно е да се разочаровате от човека, когото обичате. За щастие, ще бъдете над нещата и бързо ще ви мине, така че не се очакват сериозни любовни трусове.

Риби

Иска ви се да отделите повече време на себе си за чисто женски глезотии – маникюр, маски за лице и т.н. Направете всичко възможно, за да си подарите това удоволствие.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Когато паднеш, все още не си победен. Истински победен си тогава, когато откажеш да станеш и да пробваш отново.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама