Любовен уикенд хороскоп за 5-6 януари


Любовен уикенд хороскоп за 5-6 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Обърнете колкото можете повече внимание на любимия си човек. Пътувайте, отдайте се един на друг, гледайте филми и създавайте своята история.

Телец

Типичната "следпразнична" меланхолия ще ви обземе през уикенда. Няма да ви е до романтика и любовни трепети. И въпреки всичко, няма да останете безразлични към вниманието на половинката.

Близнаци

Ако искате да проведете важен разговор, обмислете добре думите си. Моментът е страхотен да споделите своите радости, съмнения, желания и страхове.

Рак

След петък ще подобрите значително комуникацията с любимия човек. Ще намерите точния тон, обсъждайки въпроси, свързани с бъдещето на връзката ви.

Лъв

Лъвовете, които са на "гребена" на любовта, могат да се радват на хармония. Отпуснете се и се насладете, защото заслужавате да бъдете щастливи.

Дева

Вълнуващ ще бъде този студен януарски уикенд и за родените под знака на зодия Дева. Звездите са ви отредили да постигнете много както в личен, така и в служебен план.

любов

Везни

Не се учудвайте, ако през събота и неделя се усещате по-свързани с партньора на емоционално ниво. Планирайте нещо красиво и забележително, било то романтична вечеря или посещение на театър.

Скорпион

Представителите на зодията ще излъчват сексуална енергия, която няма да остане незабелязана както от партньора, така и от околните. Бъдете внимателни, за да не предизвиквате сцени на ревност.

Стрелец

Либидото ви категорично ще се повиши през уикенда. Сега е моментът да се отдадете на повече интимност и плътски удоволствия.

Козирог

Действайте разумно и предпазливо със средствата. Непредвидените харчове ще изострят отношенията ви с половинката.

Водолей

Постарайте се да подсигурите малко време, в което да останете насаме с партньора. Хармонията в комуникацията ви кани да разговаряте, да споделяте, да сте съпричастни един с друг.

Риби

Животът ви с половинката е на път да се промени драстично. В каква посока обаче зависи единствено от вас и силата на любовта ви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама