Любовна ИЗНЕНАДА за една зодия в хороскопа за 6 декември


Любовна ИЗНЕНАДА за една зодия в хороскопа за 6 декември
Снимка: Istock/Guliver

Овен

Тази сряда всяка минута ще ви бъде ценна. Не може да си позволите да си пилеете времето напразно или за мимолетни неща. Някой заслужава вниманието ви повече от всякога, не го пренебрегвайте.

Телец

Приемете ролята на наблюдател днес. Така ще може да видите нещо, което преди ви е убягвало. Освен това ще си спестите някои погрешни действия ако останете в светлината на прожекторите.

Близнаци

Тази сряда направете така, че да не давате никакви обещания. Колкото и да ви се иска да дадете думата си, някои обстоятелства няма да ви позволят да я спазите. Може да изразите намеренията си, но без да бъдете категорични.

Рак

Тази сряда имате нужда да си починете малко в говоренето. Колко по-внимателно слушате, случващото се около вас толкова повече интересни и полезни неща за себе си ще разберете.

Лъв

Бъдете готови дадена среща ще се отмени. Разочарованието ще ви обземе, но нека това бъде за кратко. Прехвърлете вниманието си върху друго нещо.

Дева

Тази сряда се въздържайте да предявявате към другите претенции за неща, които вие самите не изпълнявате. Преди всичко се научете да отговаряте за собствените си действия.

ДОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама