Любовна изненада за 2 зодии в хороскопа за 1 май


Любовна изненада за 2 зодии в хороскопа за 1 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Сега може да бъдете себе си и никой да не ви се сърди за това особено ако сте рожденици. Може да сте освободени, откровени и дори да се опитате да имате това, за което ви е било страх до момента дори да мечтаете.

Телец

През този ден е добре да поставите лимит на силите си. Прекалената енергия може да ви изиграе лоша шега. Пазете здравето си  и не пропускайте профилактичните си прегледи.

Близнаци

Сега трябва да си дадете сметка дали продължавате напред или да останете на едно място. Имате малко време за размисъл. Ваш е изборът дали да се вслушате в сърцето или в разума.

Рак

Това е ден, в който ще може да се насладите на вашите победи от последните дни. На хоризонта просветлява и ще усетите ефекта от това да гледате положително на нещата.

Лъв

Този вторник ще ви бъде трудно да се съсредоточите върху работата си. Насочете фантазиите си към положителните ви мисли. Ревността се поражда от други чувства, не от любов.

Дева 

Денят ще е много динамичен. Не се страхувайте да зададете въпросите, които напират в главата ви. От отговорите може да срещнете своята истина, която търсите толкова много време.

Везни

Денят ще ви пресити със  срещи и общуване. В ранния следобяд вече ще ви се иска да сте избягали, но няма накъде.Ще ви се наложи не само да изслушате всички, но и да отговаряте на въпросите им.

Скорпион

Този вторник може да ви изненада с приятно обаждане от чужбина. Предстои ви интересно предложение. Не бързайте да го отхвърляте само, защото е прекалено хубаво или странно.

Стрелец

Денят предполага повече предизвикателства, отколкото позволява зоната ви на комфорт, но така е във вторниците. Мислете за следващия ден, когато ще може да се оплачете на целия свят какво ви е сполетяло.

Козирог

Този вторник може да бъдете по-огнени от обикновено. Колкото повече да е това, пак ще е прекалено, затова се постарайте да имате пожарогасител близо до себе си.

Водолей

Този вторник не бива да забравяте, че сте дали обещание на ваш близък приятел. Той действително има нужда от помощта ви и тя дори е решаваща за него. Не се бавете.

Риби

Сега може да не ви се вярва, но сте толкова близо до целта ви, че ви остават не повече от десет мига до нея. Рискувате да се откажете на деветата крачка, а би било жалко.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама