Любовна изненада за една зодия на 10 януари


Любовна изненада за една зодия на 10 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес ще ви се стори, че всички са полудели. Не се опитвайте да призовавате здрав разум, особено там, където го няма.

Телец

През този ден няма да има проблем, на който да не намерите решение, както в личен, така и в професионален плана, така че - запретвайте ръкави!

Близнаци

Каквото и да правите днес, подхождайте с мисълта за доброто. Хубаво е всеки ден да е така, но точно сега това ще има своето голямо значение.

Рак

Не си измисляйте несъществуващи проблеми и не търсете под вола теле. Никой не ви следи или гледа под лупа, както си мислите. Дишайте спокойно. 

Лъв

През този ден ще се наложи да направите някои жертви. Вероятно ще ви е мъчно за пропуснатия шанс, но може да сте сигурни, че ви предстоят още по-добри възможности. 

Дева

Денят няма да е от лесните, но предизвикателствата и добрите резултати след тях никога не са се давали лесно. Покажете на какво сте способни и не си и помисляйте да се отказвате.

успех

Везни

Днес избягвайте големите струпвания на хора. Не забравяйте, че нямате нужда от ничие одобрение. Не губете ценни сили за това да се харесате на някого. 

Скорпион

През този ден ще трябва да устоите на желанието да се намесите в нечии чужди дела. Колкото и желание да имате да помогнете, за вас ще е най-добре да стоите настрана.

Стрелец

Днес ще бъдете търсени от много хора. Колкото и изкушаващо да е за вас да откликнете на всички, ще трябва да направите избор. В противен случай ще разпилеете силите си.

Козирог

Денят няма да е от най-силните ви, затова не предприемайте геройства. Отложете започването на нови проекти и битки. Сега просто нямате сили за това. 

Водолей

Днес не се бутай там, където не ви е работа. Имате някакви очаквания, но хората, от които ги искате, са заети с друго. Това не е означава, че не ви ценят - просто не е моментът. 

Риби

Този ден ще ви предложи много начини за действие и това ще е трудното. Поставете добрината на първо място и няма да сгрешите. Водете от ценностите, а не от идеята за печалба.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама