Магически ден очаква една зодия на 31 декември


Магически ден очаква една зодия на 31 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес ви предстоят толкова интересни неща, че ще забравите за всичките си проблеми. Постарайте се по-често да се чувствате по този начин. Весело и разумно посрещане на Новата година!

Телец

Днес имате големи шансове да се прочуете. Все пак имайте предвид, че славата е като нож с две остриета. Изцяло от вас зависи кое острие ще изберете и дали то ще работи за вас или против вас. Весело и разумно посрещане на Новата година!

Близнаци

През този ден истинското предизвикателство за вас ще бъде да запазите мнението си в мълчание. Ще имате други поводи да го изкажете, но това не е днес. Весело и разумно посрещане на Новата година!

Рак

Днешният ден може да не предложи достатъчно слънце, но вие трябва да се погрижите да е топло на душата ви. Оставете съмненията и лошите мисли зад вас. Весело и разумно посрещане на Новата година! 

Лъв

Днес е един добър ден да събудите романтиката у себе си. Подарете на половинката си малък подарък. Това ще внесе свежа струя въздух в отношенията ви. Ако живеете сами, непременно направете подарък на самите себе си. Весело и разумно посрещане на Новата година!

Дева

Днес е добър ден да се опитате да откажете цигарите. Не мислете за това, че ги отказвате, намерете си достатъчно занимателна работа. Весело и разумно посрещане на Новата година!

пушене

Везни

Днес не се измъчвайте с анализи за отминала година. Най-добре е просто да се насладите на празника и да не мислите за нищо. Весело и разумно посрещане на Новата година!

Скорпион

Днес ще залитате от една страна на друга и всичко това ще е благодарение на невероятните събития, които се случват около вас. Когато излизате навън, на всяка цена си вземете фотоапарата. Няма да съжалявате. Весело и разумно посрещане на Новата година!

Стрелец 

Днес нещо, което ви изглежда като пречка, всъщност ще се окаже, че ще ви улесни. Празникът ще протече по непланиран, но приятен за вас начин. Весело и разумно посрещане на Новата година!

Козирог

Изпълнени сте с ентусиазъм, но това не е ден за началото на каквото и да било. Бъдете внимателни с яденето и пиенето. Весело и разумно посрещане на Новата година!

Водолей

Единственото, което трябва да спазите днес, е да не сваляте усмивката от лицето си. Това ще е гаранцията за вашето празнуване. Весело и разумно посрещане на Новата година!

Риби

Днес бъдете внимателни, докато пътувате, особено ако ползвате градски транспорт. Внимавайте да не загубите нещо. Весело и разумно посрещане на Новата година!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама