Много любов очаква 2 зодии на 26 февруари


Много любов очаква 2 зодии на 26 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този вторник е подходящ ден за закупуването на всякакъв вид техника. Потърсете приятелско мнение, ако се колебаете за модела. Не правете компромиси с качеството.

Телец

Този вторник е възможно да спечелите много, но по един по-бърз начин. Помислете добре дали си заслужава да рискувате с подобна печалба и колко дълго ще я задържите.

Близнаци

Това е добър ден за огледи при смяна на офис или жилище. Обърнете внимание и на други важни фактори, а не само на вашите приоритети. Вечерта очаквайте важна информация.

Рак

Този вторник може да действате с размах. Страховете и притесненията ви са дълбоко приспани, така че действайте смело.

Лъв

Този вторник не влизайте в ролята на съдник, колкото и ясна да ви се струва ситуацията. Щом не сте главен участник в нея - най-добре се въздържайте от мнение.

Дева

Този вторник е добре да си зададете някои въпроси, да намалите темпото и да не продължавате напред, докато не си дадете честни отговори на всички от тях. Не се страхувайте от самокритиката.

Везни

Този вторник е добър ден за придвижване на документация. Всички административни дейности ще вървят с лекото

Скорпион

Този вторник е добър ден за купуването на аксесоари за дома. Не се страхувайте да експериментирате и да разчупите статуквото, което е било пред очите ви през последните години.

Стрелец

Днес е добре да бъдете по-пестеливи в изказа ви. Сега е моментът да разучите какво мислят другите по важен за вас въпрос, но е важно да сдържате реакцията си.

Козирог

Този вторник не бъдете прекалено упорити в преследването на целите си. Може би, ако нещо не се получава прекалено дълго време, трябва да спрете и да помислите дали не грешите някъде.

Водолей

Днес може да разберете свои важни грешки. Сега вече наистина трябва да си обещаете, че никога повече няма да ги допуснете. В противен случай едва ли ще има някой, който ще може да ви помогне.

Риби

Този вторник е много важно да следите за спокойствието си. Обстоятелствата са натоварващи, но нервите няма да ви помогнат да се справите с тях. Давайте си чести почивки и дишайте дълбоко.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама