Мъжете от тези 3 зодии си падат по пищни жени


Мъжете от тези 3 зодии си падат по пищни жени
Снимка: Getty Images/Guliver

Закръглените форми излъчват страст и провокират мръсното подсъзнание.

Има мъже, които предпочитат високи жени или момичета с манекенски форми, но в хороскопа има някои, които са ценители на истински закръглените форми и си падат по дами, които определено имат какво да покажат.

Ето кои са тези мъже, за които бразилското сочно дупе и голямото деколте са истинска радост и наслада за очите и не само…

Козирог

Представителите на тази зодия нямат никакви предразсъдъци и притеснения. Те много добре знаят какво искат и как да го постигнат не само в работата, но и в  интимните си отношения. В леглото ще се насладят на всяка дама и ще се постараят нощта да бъде незабравима и за двамата. Имат обаче специфично око за дамите. Предпочитат да могат да се насладят на истински женски форми, които да ги оставят без дъх. Пищните форми са категорично предимство за тях.

Рак

Мъжете от тази зодия не са придирчиви и капризни. Те се влюбват в човека, а не във външността. Ценят жената първо по характер и излъчване, а след това по визия. По-често се заглеждат по дами, които имат спортни и здрави, но не слаби фигури. Раците определено могат да оценят женската сила и красота и не харесват кльощави.

Риби

Мъжете Риби са в двете крайности. От сексуална гледна точка обаче за тях е секси и по-възбуждащо, когато тяхната любовница има какво да покаже и да се държи като истинска мръсница в леглото. Те смятат, че момичетата с перфектните мерки не влагат същото чувство и същата страст в секса, затова са склонни да се заглеждат по момичета с красиви пищни тела, които не се срамуват да се обличат предизвикателно.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама