Най-големите кръвопийци сред зодиите


Най-големите кръвопийци сред зодиите
Снимка: iStock/Guliver

Ето за какво да внимаваш, когато общуваш с всяка зодия.

Овен

С този няма да минеш без антидепресанти. Той е упорит, егоистичен и можеш да го вбесиш с невинната си детска непосредственост. Винаги има свое мнение, което е готов да отстоява до първа капка кръв.

Телец

Този мъж винаги е доволен от себе си, тъй като смята, че морето му е до колене. Упоритите Телци често са склонни към песимизъм, което се отразява силно на околните.

Близнаци

С него няма да ти е скучно, но няма да можеш и да се отпуснеш. Близнаците толкова обичат промените, че има риск да не му смогнеш. Освен това обожават да флиртуват.

Рак

Не се омъжвай за Рак. Всъщност, ако си готова да замениш майка му – заповядай в кухнята! Не си мисли обаче, че когато се научиш да готвиш, ще се спасиш от постоянното му мрънкане и претенции.

Лъв

Те виждат и чуват само себе си. При това тези възвишени и великодушни натури рядко помнят за дадените от тях обещания. А също така са ревниви, егоцентрични, високомерни и непредсказуеми.

Дева

Тези педанти са уверени в своята изключителност. Смятат, че знаят всичко и могат всичко на света. При това са безобразно мързеливи и безинициативни.

Везни

Мнителни и дребнави е най-мекото, което може да се каже за хората, за които най-голямото развлечение е да си измислят несъществуващи проблеми. Независимо от това те винаги са заобиколени от приятели и единомишленици.

Скорпион

Под мрачния поглед на Скорпиона примират дори разглезените красавици. Тези мъже никога не забравят на кого какво и колко са дали и са способни да доведат до припадък всеки.

Стрелец

Не понася лъжата, затова винаги казва истината. Не дай си Боже да ти хрумне да го измамиш. Безумно ревнив, въпреки че самият той флиртува с всички представители на нежния пол без изключение.

Козирог

Упорит, никога не се съмнява в правотата си, педант. Този мъж не може да търпи шумни събирания, тъй като ги смята за загуба на време. Може с часове да говори за икономика и икономии.

Водолей

Мечтателният Водолей винаги планира нещо грандиозно и си поставя непостижими цели. Най-добре не разчитай на него, ако ти предстои да решиш важен въпрос.

Риби

Не са приспособени към реалния живот и изискват постоянни грижи. В по-голяма степен това се отнася до баналните битови проблеми. Затова пък с романтичните Риби винаги е весело и интересно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама