Най-големите свалячи сред зодиите


Най-големите свалячи сред зодиите
Снимка: iStock/Guliver

Играчите са си играчи – те лъжат, мамят и знаят как да се възползват от вас. Има хора, които живеят на този свят само за да използват другите и когато ги съсипят, да си тръгнат без капка угризения на съвестта.

Можем да ги срещнем на работа, сред приятелите си, в онлайн романс; виждаме ги в политиката и шоубизнеса. Просто няма как да избягаме от тях.

Нека видим зодиите, които са най-големите играчи и измамници.

1. Скорпион

Роден да играе, Скорпионът ще се възползва от всяка ваша емоция и ще ви зареже, без да му пука. Това, че не сте били лесна плячка, е част от удоволствието му; той обича битките и играе, за да спечели.

2. Дева

Девата ще ви изиграе, когато се нуждае от някаква услуга от вас. Но не очаквайте да ви благодари. По-скоро очаквайте да ви блокира и игнорира, когато е получила каквото иска. Щом й писне от вас, ще си тръгне.

3. Козирог

Козирогът обича да се възползва от доброто ви сърце и след това полага огромни усилия да ви убеди, че не той се е възползвал от вас, а точно обратното. Проектира гнева си върху околните, което го прави един от най-големите играчи в зодиака. Понякога единственото, което го интересува е да ви изиграе и да си тръгне.

4. Водолей

Известен с лъжливите си обещания, Водолеят ще ви даде фалшива надежда и след това ще оттегли предложението си, точно когато смятате, че всичко е наред. Ще ви прелъсти и изостави, преди въобще да осъзнаете какво става.

5. Риби

Пасивно-агресивни докрай, Рибите ще ви измамят, за да получат своето. Ако им дадете пари назаем, ще ги счита за подарък, имайте го предвид. Няма гаранция, че ще си получите парите обратно.

6. Близнаци

Близнаците не искат умишлено да ви измамят. Просто искат нещо, което е ваше и нямат намерение да го върнат. Или пък да платят за него.

7. Телец

Телецът просто иска това, което иска и ще направи всичко по силите си да го получи. Дори това да означава да ви измами, да открадне от вас или да ви тормози, докато не получи желаното. Поне е честен и ще ви каже в лицето, че не означавате нищо за него.

8. Овен

Хората, родени под този знак са умни и едва ли ще ви измамят безсъвестно. Не им е лесно да мамят, но може и да го направят, ако отговаря на нуждите им – стига да знаят, че ще им се размине.

9. Стрелец

Прекалено наивен, за да ви изиграе, Стрелецът все пак може да го направи, ако няма други варианти. Но когато Стрелец мами, веднага можете да разберете. Това е знакът, който е най-малко вероятно да ви излъже, защото всичко се чете в очите му.

10. Лъв

Лъвът е прекалено съвестен, за да изиграе някого успешно, макар идеята да му звучи забавно. „Забавление“ е ключовата дума, макар че вероятно няма да е особено добър в маменето.

11. Рак

Раците са прекалено емоционални, за да искат да наранят съзнателно други хора. Не че не могат да ви изиграят, но не искат да се въвличат в нещо толкова рисково.

12. Везни

Везните по-скоро биха си отрязали едната ръка, отколкото да наранят друг човек. Те не биха могли да мамят успешно. Вероятно ще спрат по средата, ще се извинят и ще ви пожелаят приятен ден.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама