Най-истеричните зодии


Най-истеричните зодии
Снимка: iStock/Guliver

Всеки харесва зодията си и има мнение за останалите, но предпочита да не споменава отрицателните моменти. Докато злобно гледаме морските снимки на приятелите, а ние се потим в офиса, решихме да хвърлим светлина върху способността да вгорчим живота на останалите... за всяка зодия отделно!

12 място - Водолей

Те са истински извънземни, които изобщо не са приспособени към земния живот. Отговорността е непозната дума за тях, но скандалите и истериите - също.

11 място - Везни

Тези пък изобщо нямат инстинкт за самосъхранение. Изобщо не могат да защитават интересите си, камо ли да обидят някого.

10 място - Близнаци

Това са едни големи деца, които не искат да пораснат и да гледат сериозно на света. Тях не ги притеснява, че никой не ги слуша – важното е да говорят. Не обичат сериозните неща, така че скандалите не ги привличат.

9 място - Лъв

По принцип са скандални по природа, но показват ноктите си, само ако е засегнато егото им.

8 място - Телец

Тези мрънкалници може да истерясат, само ако са застрашени финансите им или се опитвате да им вземете нещо.

7 място - Стрелец

Оптимизмът на Стрелците граничи с идиотизъм – весели без особена причина, те винаги имат абсурдни идеи, но скандалите не са тяхната цел.

6 място - Овен

Те са агресивни, но и примитивни. Ще искат, викат, ругаят, а после ще търсят примирие. Те са отмъстителни и жестоки към онези, които са ги разочаровали. Предпочитат да се похвалят, отколкото да истеризират.

5 място - Скорпион

С всички хора Скорпионите се отнасят по един и същ начин - безмилостно и със злорадство. Така че ако си търсите враг – намерете си Скорпион. Те обожават да причиняват болка и да се наслаждават на мъките на другите.

4 място - Риби

Това са родени манипулатори и лъжци. Обожават драмата, интригите и сплетните. В никакъв случай не им разказвайте тайните си.

3 място - Рак

Тези назадничави неудачници сипят обиди по цялото човечество. Вместо черупка носят натурална жлъч и получават райска наслада от този факт. Страхливи са, но могат да нанесат неочакван удар. Всъщност са слаби и раними същества, които отчаяно имат нужда от любов.

2 място - Дева

Девите заслужено получават сребърен медал за един от най-истеричните знаци. Целта на тези заядливи песимисти е да тормозят света с дребнавостта си. А ако не издържите – ще ви спретнат скандал!

1 място - Козирог

Това са истински деспоти. Те просто не са родени, за да се разбират с хората. Това е единственият знак, събрал в себе си мания за величие и комплекси.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама