Най-лошите комбинации в ЗОДИИТЕ... винаги се разделят


Най-лошите комбинации в ЗОДИИТЕ... винаги се разделят
Снимка: Istock/Guliver

Казват, че за да бъде една връзка успешна се изискват търпение, компромиси, любов, добра комуникация и т.н. Въпреки тези препоръки, според звездната карта всеки зодиакален знак има своята противоположност в любовта, с която връзката е трудно постижима.

Ето кои са най-лошите любовни комбинации според зодиака.

Овен и Рак

Родените под знака на огнения Овен са енергични и екстровертни личности. От друга страна те също са на моменти консервативни и чувствителни като представителите на зодия Рак.

Въпреки че не са пълни противоположности, връзката между Овен и Рак ще бъде много разочароваща, защото те имат различни приоритети. Раците обичат да надделяват, да ръководят, а във връзка с Овен ще бъдат принудени да им се подчинят, което би било доста трудно за темперамента им.

Рак и Водолей

Водолеите са активни и водят вълнуващ начин на живот дори в любовта. В любовна връзка с Рак, на Водолея ще му бъде интересно може би месец-два, но не и повече. Раците, които са домошари, ще прекрачат личното пространство на Водолеите. Представителите на зодия Водолей бързо се отегчават, което ще доведе до много спорове и вероятно и до изневяра.

Кои са другите ЗОДИИ - вижте тук!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама