Най-любимото в секса на различните зодии


Най-любимото в секса на различните зодии
Снимка: iStock/Guliver

Ако искате да задоволите максимално половинката си, трябва да знаете какво точно харесва в леглото. Неговата зодия ще ви помогне за това.

Овен

Сексът, за който не могат да спрат да мислят

Овенът иска да бъде стимулиран психически толкова, колкото и физически. Съзнанието му трябва да бъде стимулирано на най-високо ниво. За да осигурите на Овена един истински разтърсващ секс, трябва да си поиграете със съзнанието му повече, отколкото с тялото му. Той иска да прави толкова различен и неочакван секс, че да не може да спре да мисли за него в следващите няколко дни.

Телец

Секс с атмосфера

За Телеца е важно цялото преживяване. Става въпрос за вечерята, виното, което пиете, как са подредени свещите. Романтиката трябва да е на ниво. Ако искате да впечатлите един Телец в леглото, съсредоточете се върху подробностите, които водят до него. Ще трябва да го съблазните на всички нива, ако искате да му осигурите незабравим секс.

Близнаци

Секс, който е неочакван

Близнаците трябва да се чувстват така, сякаш те винаги прекрачват границите на това, което е приемливо и това никога не е толкова типично в спалнята. Ако искате да ги впечатлите, опитайте да направите нещо, което е малко странно и различно и може би навсякъде освен леглото. За тях класическият секс в спалнята е скучен и старомоден.

Рак

Секс, който е безопасен

Раците искат да се чувстват обичани и дори да не са настроени на сексуална вълна, в крайна сметка искат да се чувстват обвързани и моногамни. Ако искате хубав секс с Рак, покажете му, че искате само него. Ракът действително процъфтява и се оставя да се отпусне, когато знае, че е в компанията на някой, който наистина се интересува от него. Секси за него е когато се чувства безопасно и защитено. Така може да покаже истинската си същност, която крие под рачешката черупка и когато го прави един от най-романтичните знаци в зодиака.

Лъв

Сексът, който дава власт

Ако накарате един представител на зодия Лъв да се чувства още по-секси, отколкото обикновено, ще можете напълно да спечелите сърцето му. Лъв иска да чувства, че контролира ситуацията, сякаш сте напълно пленени от присъствието и сексапила му. За един Лъв сексът е добър само ако се чувства секси, докато го прави. Нещо, което е неудобно или неподходящо, няма да му достави удоволствие.

Дева

Секс, който има смисъл

Може и да ви се струват студени и безчувствени, сякаш не се интересуват много от това, което правите, но дълбоко в себе си Девите искат да знаят, че има някаква цел в това, което правите. Представителите на зодия Дева се възбуждат най-много, когато смятат, че връзката има смисъл, а не е просто нещо случайно, с което трябва да се задоволят веднъж или два пъти.

ДОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама