Нещо магическо очаква една зодия на 24 декември


Нещо магическо очаква една зодия на 24 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес си спомнете всичко хубаво, което се е случило през изминалата година и си обещайте, че през следващата добрините ще бъдат още повече.

Телец

Спомнете си какво сте дали на другите през годината и помислете какво още бихте могли да дадете. Обадете се на всички хора, които обичате.

Близнаци

Това е ден, в който да изкажете на глас всички най-мили пожелания, за които се сетите. Не пестете думите и нека  те идват от сърцето ви.

Рак

Това е ден, в който да бъдете щедри в думи, подаръци и обещания. Получаваме толкова, колкото даваме, така че не се колебайте да дадете повече. 

Лъв

Това е ден за равносметка. Не се винете за грешки, щом сте ги разбрали - всичко е наред. Обещайте си, че няма да повторите нито една от тях.

Дева

През този ден бъдете сигурни, че сте направили най-доброто за себе си и близките си. Вие ще сте добре, ако и семейството ви е добре.

Везни

Това е ден, в който да не пестите красотата във вас и около вас. Направете така, че всяко ваше действие или дума да допринесе са празничната обстановка.

Скорпион

Това е ден, в който ще получите много подаръци и от сърце. Направете същото за близките си и и дарете с най-скъпото ви - вашата любов.

Стрелец

Това е ден, в който може да направите всички около вас щастливи. Вие сте човек от изключително значение за семейството ви - покажете, че и те за вас са толкова ценни.

Козирог

Това е ден, в който вярваме във вълшебства. Сега е моментът да се отпуснете и да видите как те се сбъдват едно по едно.

Водолей

Това е ден, в който да се опитате да бъдете по-различни. С повече вяра, без предразсъдъци - в най-изчистения ви вид. Ще ви се получи страхотно!

Риби

Това е ден, в който да се отпуснете и да се наслаждавате на тишината и спокойствието. Това са най-големите подаръци за вас. Помислете как може да си ги осигурявате по-често.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама