Невероятно щастие очаква една зодия на 19 ноември


Невероятно щастие очаква една зодия на 19 ноември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Всяка сложна ситуация, в която попаднете днес - приемете с чувство за хумор. Това ще бъде единственият сигурен начин да намалите напрежението и неблагоприятните последици от случващото се.

Телец

Днес не се колебайте да бъдете по хладнокръвни от обикновено. Съдбата не ви жали много - защо вие трябва да жалите околните?

Близнаци

Няма никаква трагедия в това, ако не успеете да постигнете всичко, което сте си набелязали. Наличните резултати са напълно достатъчни. Няма човек, който да може да свърши повече от вас в дадения момент.

Рак

Ако имате каквито и да било съмнения в дейността ви за деня - най-добре не я започвайте. Вероятността да поемете по грешен път и да направите много грешки е голяма.

Лъв

През този ден не предприемайте нищо ново. Има да извървите още път към мечтаната цел, но денят ви е даден за премерени усилия.

Дева

Днес не си поставяйте неизпълними цели. Съобразете се с наличностите и реалностите около вас. Ще имате достатъчно време за изява и постижения, но то все още не е дошло.

Везни

Този понеделник намерете начин да се разтоварите психически. Колкото и да премисляте всичко, то няма да доведе до по-бързото разрешаване на проблемите. Сега имате нужда от почивка.

Скорпион

Този понеделник не бързайте да се сърдите и да осъждате. Човекът до вас има своите притеснения, които все още не е готов да сподели с вас. Проявете търпение.

Стрелец

Този понеделник ви очаква приятна изненада. Това може да бъде пратка с подаръци, замислени отдавна и с нетърпение изпратена до вас. Има толкова много хора, които ви обичат.

Козирог

Този понеделник не приемайте веднага предложение за сътрудничество. Опознайте добре деловите партньори и отделете достатъчно време да се запознаете с предишната им дейност.

Водолей

Този понеделник не давайте обещания на думи. Действията ви ще говорят много повече за вас - за уменията и намеренията ви.

Риби

Този понеделник бъдете сигурни в доброто развитие на нещата. Действайте така, сякаш сте сигурни, че всичко ще протече по план.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама