Невероятно щастие очаква една зодия на 6 декември


Невероятно щастие очаква една зодия на 6 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Денят ще ви предложи няколко варианта за забавления. Изберете този, който ви е непознат. Това ще добави тръпка в приключението.

Телец

Днес не се осланяйте на добрия си късмет, особено ако става въпрос за решаването на лични проблеми. Това е ден за проява на отговорност и даване на сериозни обещания.

Близнаци

Потърсете интересното около вас. Смяната на фокуса ще ви помогне да преодолеете рутината, която ви е обзела. Не оставайте на едно място, но и не пренебрегвайте задълженията си.

Рак

Този ден ще ви даде повече, отколкото сте очаквали. Не бъдете скромни, но и не се възгордявайте. Запомнете действията си, довели до този положителен резултат.

Лъв

Денят е подходящ за големи покупки. Някои от тях ще трябва да запазите в тайна и това ще бъде големият проблем, освен ако не разкриете предварително коледните подаръци за семейството ви.

Дева

Този четвъртък не бързайте да си правите крайни изводи. Сутринта нещата ще изглеждат по един начин, но вечерта картината ще е напълно различна. Не забравяйте за превратностите на съдбата.

Везни

Този четвъртък не забравяйте за предстояща среща. Не позволявайте промяна в плановете, тъй като от преговорите ще зависи настроението ви през следващите дни.

Скорпион

Този четвъртък се пригответе за сериозни обсъждания в работата. Не отстъпвайте от позицията си, но и отделете достатъчно време, за да разберете мнението на отсрещната страна. Това ще бъде само във ваша полза.

Стрелец

Вървите в правилната посока и вече имате първите резултати. Нека те не ви действат демотивиращо. Не би било разумно да се откажете точно сега. Големите ви постижения предстоят.

Козирог

Този четвъртък бъдете по-внимателни при споделянето на информация, свързана с бизнес намеренията ви. Ако ви предстои важна среща - опитайте се да питате повече от другите, като не им оставите време да питат.

Водолей

Този четвъртък не се бутайте там, където не ви е работа. Може да имате желание да помогнете, но ровенето в чужди проблеми често има неприятни последици. Бъдете неутрален наблюдател.

Риби

Този четвъртък нека не ви изоставя мисълта за предстоящия уикенд и празници. Натиснете педала и преминете през задълженията си с ясната мисъл, че колкото по-бързо приключите със задачите, толкова повече се приближава почивката.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Вчера бях умен, затова исках да променя света. Днес съм мъдър. Затова променям себе си.

Шри Чинмой

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама