Невероятно щастие очаква една зодия на 9 ноември


Невероятно щастие очаква една зодия на 9 ноември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този петък не надскачайте възможностите си. Най-добре като задача не си поставяйте нищо по-сложно от обикновената рутина и приключете работа възможно най-рано.

Телец

През този ден се обадете на стар приятел, с когото не сте се чували и виждали отдавна. Насрочете си среща възможно най-скоро.

Близнаци

Този петък не се опитвайте да отричате фактите. Колкото повече страните от тях, толкова по-трудно ще се справите с решаването на въпросите, които предстоят.

Рак

Този петък си дайте почивка. Опитайте се да не мислите за нищо, а след известното време да погледнете с "чисти" очи на ситуацията.

Лъв

Този петък не се подавайте на ничии уверения. Проверете нещата сами. Човекът може и да е прав, но вие трябва сами да се уверите в това.

Дева

Този петък ще имате нови и интересни преживявания. Предстои ви опознаване на една нова сфера. Не се колебайте да сте любопитни.

Везни

Най-голямата подкрепа може да си дадете самите вие. А и така ще сте напълно наясно с всичко, което правите. Не допускайте чужда намеса в личните си дела.

Скорпион

Пазете се от прибързани и импулсивни действия. Освен, че ще покажат вашата слабост, може да ви подтикнат към необмислени постъпки.

Стрелец

Този петък няма да имате особени трудности да привлечете околните на ваша страна. Въпросът е до кога ще ви е приятно с толкова много фенове.

Козирог

Ваша необмислена дума днес може да ви докара дългосрочни проблеми. Ако не успеете да сдържите езика зад зъбите си, поне побързайте да се извините.

Водолей

Потърсете свой поддръжник за започването на съвместна работа по проект. Важно е човекът, с когото ще работите, да мисли като вас.

Риби

Опитайте се да приключите работа по-рано и да се включите в режим "почивка", колкото се може по-рано. Изберете само дейности, които ви разтоварват.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама