Невероятно щастие за една зодия на 13 март


Невероятно щастие за една зодия на 13 март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази сряда бъдете себе си. Така поне ще сте сигурни, че всичко, което ще направите, ще е плод на собствените ви усилия и няма да има чужда намеса.

Телец

Днес не се вглеждайте в чуждите грешки. През това време може да допуснете ваша, за която да отделите много време, за да я поправите.

Близнаци

Не търсете виновник за проблемите си. Голяма част от тях се дължат на факта, че сте допуснали в живота си не когото трябва.

Рак

Тази сряда всичко, което кажете, може да се използва срещу вас. Колкото и да сте убедени, че сте прави, допуснете възможността да не е така.

Лъв

Днес не отговаряйте на въпроси, свързани с личния ви живот. Може да се окаже, че се улесните някого да ви нарани по-късно.

Дева

Тази сряда си припомнете дадено обещание и започнете изпълнението му възможно най-скоро. Вземете си бележка да не допускате подобно закъснение вече.

Везни

Тази сряда очаквайте обаждане от стар приятел. Забравете за старите обиди и се опитайте да покажете, че сте помъдрели.

Скорпион

Днес потърсете съвет от близък човек за решаването на личен въпрос. Бъдете напълно искрени, за да може да ви се помогне адекватно.

Стрелец

Тази сряда е добре да пропътувате сами пътя до истината. Застанали сте на едно място прекалено дълго време. Много вероятно е да закъснеете.

Козирог

Може да се окажете в центъра на безсмислен спор. Ще имате шанса да потушите напрежението и да направите така, че всичко да приключи с минимално загуби.

Водолей

Тази сряда не се втурвайте да помагате, ако не са ви помолили за това. Възможно е да се подлъжете за същността на ситуацията и да се окаже, че няма да ви достигнат ресурсите.

Риби

Днес трябва да потърсите вътрешния си баланс. Каквато и да е цената, не се колебайте да я платите. Спокойствието ви е безценно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама