Нова любов очаква тези 4 зодии


Нова любов очаква тези 4 зодии
Снимка: iStock/Guliver

Ако дълго сте чакали любовта, най-накрая е време да бъдете щастливи. Ето кои са зодиите, които съвсем скоро ще се радват на нова любов.

Овен

Няма да се наложи да чакате още дълго. Трябва да сте сигурни, че любовта ще дойде при вас. И не онази вятърничевата, която ще остане за малко, за да не се чувствате самотни, а онази истинската и дълбоката, която ще ви вдъхнови и ще ви даде нови сили за живот.

Не се страхувайте, че може да ви наранят. Със страх не се обича. Ако ви е писано да сте с този човек, нещата ще се случат, а притесненията само биха помрачили щастливата картинка. До края на годината може да очаквате и годеж... а догодина брак. Какво по-хубаво от това?

Стрелец

Не давайте на никой да ви казва, че няма да успеете да намерите своята половинка. Няма значение колко време минава, важното е да откриете точния човек, с когото ще се чувствате истинска.

А понякога любовта е на една ръка разстояние... буквално. Приятелите се превръщат в повече от приятели и то с причина! Те знаят всичките ни слабости, разбират ни и ни обичат такива, каквито сме, без да искат да променят нищо в нас. Ето от такава любов имате нужда.

НАУЧЕТЕ ОСТАНАЛИТЕ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама