Приказно чуден ден очаква 2 зодии на 8 март


Приказно чуден ден очаква 2 зодии на 8 март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Това е подходящ ден за това да се ориентирате в ситуацията около вас. Опитайте се да чуете мнението на другите, за да сте наясно кое е вашето място.

Телец

Този петък няма да ви се работи много, но и задачите няма да ви търсят. Подарете си повече спокойни часове с любимите ви занимания. 

Близнаци

Денят ще ви завари в прекалено шеговито настроение, но все пак внимавайте към кого насочвате шегите си. Не всички приемат хумора, особено ако е насочен към тях. 

Рак

Този петък не хабете прекалено много усилия. Каквото и да направите, резултатите няма да са очакваните. Просто не вие диктувате правилата сега.

Лъв

Днес си откраднете време за себе си. Ще имате такава възможност и изобщо  не се колебайте да се възползвате от нея.

Дева

Този петък ще сте неотразими. Прибавете към това и добрина и ще спечелите завинаги нечие сърце, ако ви е нужно...

Везни

Този петък не очаквайте много от другите. Най-хубавото може да си направите и подарите сами. В никакъв случай не пестете средства и желание. 

Скорпион

Днес не се подавайте на очакванията си. Малцина са онези, които са способни да ги оправдаят, а вероятно още не са се родили. 

Стрелец

Този петък не бъдете прекалено критични. Съобразявайте се с възможностите на хората. Те не могат да ви дадат повече от това, което имат. 

Козирог

Този петък бъдете твърди като скала. Нека само най-умелите катерачи имат достъп до душата ви. Не правете компромиси с качеството. 

Водолей

Този петък не попадайте в плен на клишетата. Това включва и игнориране на някои клиширани празници. Бъдете различни - празнувайте през цялата година.

Риби

Организирайте деня си, така че да не пропуснете нищо важно. Въпреки че е празник, ще ви се наложи да поработите здраво.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама