Приказно чуден ден очаква една зодия на 4 февруари

  • Приказно чуден ден очаква една зодия на 4 февруари
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 04.02.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Овен

Това е ден, в който да помислите добре какво биха ви дали желанията ви. Поставете си реални цели, които ще допринесат за развитието ви.

Телец

Този понеделник не започвайте нищо ново. Помислете какво имате за довършване или усъвършенстване и се посветете изцяло на това.

Близнаци

Днес се опитайте да сте максимално търпеливи и любезни. Изказаното недоволство днес няма да ви донесе очакваното удовлетворение. 

Рак

Днес отделете известно време за вглъбяване, но не към собствените ви мисли и чувства, а към тези на близките ви. Вашата положителна реакция към проблемите на другите ще ви даде повече, отколкото очаквате.

Лъв

Днес отделете повече време за почивка. Денят ще е натоварен и ще ви е нужно повече време за възстановяване. Легнете си по-рано от обикновено.

Дева

Този понеделник няма да имате особено желание за подвизи, но от вас ще се очаква повече. Мобилизирайте ресурсите си и оправдайте очакванията.

Везни

Този понеделник няма да ви е до работа. Може да се опитате да вкарате повече настроение в работния процес, но внимавайте да не прекрачите границата.

Скорпион

Това не е ден за задълбочени равносметки. Хвърлете един бърз поглед на миналото и се заемете само с едно нещо, което бихте искали да промените.

Стрелец

През този ден заложете на добронамереността в общуването. Доброто ви отношение може да ви даде дълго чакана информация.

Козирог

Днес не пренебрегвайте старите познанства. Очаква ви интересна среща. От нея можете да получите много за себе си и бизнеса ви.

Водолей

Този ден прекарайте в мечти и фантазии за по-добро бъдеще. Колкото по-чисти са помислите ви, толкова по-голям шанс има те да се реализират.

Риби

Този понеделник ще е изключително активен. Набавете си качествена храна, за да издържите на натоварването и се усмихвайте по-често.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.