Романтичен ден очаква една зодия на 14 юли


Романтичен ден очаква една зодия на 14 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес ще ви е трудно да останете спокойни, а търпението ще ви бяга. Направете така, че да няма много свидетели на това ви състояние.

Телец

Това не е ден, в който да проявявате емоциите си в пълната им светлина. Помислете дали няма да издадете своя важна тайна, ако се отпуснете.

Близнаци

Днес може да ви се стори, че сте загубили пътя, но това е временно усещане. Поддържайте насоката и скоро ще видите светлина в тунела.

Рак

Тази неделя не приемайте покана за участие в нечии начинания. Оставете си достатъчно време, за да разберете за какво точно става въпрос.

Лъв

Тази неделя посветете на физически упражнения. Не забравяйте загряването, за да не си причините дълготрайни травми.

Дева

Тази неделя ще трябва да решите важен въпрос. Усилията няма да са малки, но резултатът ще е дълготраен.

Везни

Днес не се лишавайте от удоволствието да припомните, че сте били прави по даден въпрос. Не може винаги да сте прекалено благородни.

Скорпион

Днес не си поставяйте високи цели за изпълнение. Посветете деня на романтично преживяване с вашия любим човек.

Стрелец

Днес бъдете толерантни към това, което не разбирате в приятелите си. Много скоро тяхната идея може да стане ваша любима.

Козирог

Днес не затъвайте в прекалени размисли. Потърсете спокойствие и тишина, в които да не мислите за нищо. Това ще постави основа за нови идеи.

Водолей

Тази неделя обърнете повече внимание на нуждите на половинката си. С малко усилие може да създадете незабравими спомени за двамата.

Риби

Това е ден, в който да се придържате към здравия разум. Ако почувствате жажда за приключения, си пуснете някой филм на подобна тематика.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама