Романтичен ден очаква една зодия на 16 август


Романтичен ден очаква една зодия на 16 август
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Това е ден за превръщане на лошите мисли в добри. Попречете на сивото да стане черно, като мобилизирате цялото си положително мислене.

Телец

През този ден пред вас ще изникнат множество въпроси. Задайте ги и вижте какви ще са отговорите. Може би някой се опитва да ви излъже, но не бъдете прекалено мнителни.

Близнаци

Днес ще имате време да погледнете на себе си с други очи. Действително заслужавате да имате повече самочувствие. Не спирайте да преследвате върха нагоре.

Рак

Днес най-важното ще е да имате огромно доверие на партньора си. Възможни са конфликти, предизвикани от вашето поведение.

Лъв

През този ден е добре да се вслушвате в мнението на приятели, познати и дори странични хора. Само се постарайте техните гласове да не заглушат вашите собствени мисли и идеи. Не отстъпвайте от тях.

Дева

Днес ще бъдете малка, но съществена част в нечий сложен механизъм. Ако имате нужда от тръпка, дори можете да си позволите да изнудвате този някой, но по-добре не го правете.

Везни

Този четвъртък ще е подходящ по-скоро да си помечтаете, отколкото да предприемате, каквито и да било активни действия. Ако все пак ви се наложи да действате, то потърсете помощ от близки приятели или колеги.

Скорпион 

През този ден отворете вратите за романтични преживявания и те няма да закъснеят. Днес не трябва да се занимавате с нищо, за което ще ви се наложи да давате обяснения.

Стрелец

Днешния ден ще бъде добър за хора със съзидателен , но не и нравоучителен характер, така че ако мислите да изнасяте лекции на хората и да ги поучавате, то това няма да бъде вашия ден.

Козирог 

Днес не трябва да забравяте, че и хората около вас имат своите емоции и чувства. Бъдете мили и толерантни, за да не се окажете в ситуация, в която ще ви го върнат тъпкано. Отношенията с околните са по-важни, отколкото си мислите.

Водолей

Днес трябва да прекарате деня по такъв начин, че в последствие да не съжалявате за загубеното време. Не ставайте роб на мързела.

Риби

Този четвъртък взимането на важно и отговорно решение ще бъде приятно само по себе си. Още по-доволни ще бъдете и от резултата. Ще има много неща, с които да се гордеете в края на деня.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама