Романтичен ден очаква една зодия на 21 декември


Романтичен ден очаква една зодия на 21 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Това е ден, в който ще сте прекалено чувствителни към всичко, което ви заобикаля. Може би трябва да се отдалечите в усамотение, за да възвърнете баланса си.

Телец

През този ден ще имате възможността да спечелите на ваша страна и най-лютия ви противник. Само внимавайте какво обещавате, защото ще бъде запомнено.

Близнаци

Това не е ден, в който да проявите скромност. Напълно сте заслужили адмирациите, които ще получите. Запомнете стъпките си към този успех.

Рак

Денят ще ви зарадва с изключителен жест от страна на половинката ви.  Бъдете сигурни, че всичко, което той или тя прави са с най-искрени чувства.

Лъв

Това е ден, в който да помислите за това как да си почивате повече. Ресурсите ви са на границата и няма смисъл да се правите на герои.

Дева

Това е ден, в който ще се опитате да върнете в живота си стари отношения. Не хабете сили и надежди за това. Всичко е останало в миналото и няма нужда да го безпокоите.

Везни

Днес не приемайте съвети от хора, които нямат представа от проблемите, които ви притесняват. Не пренебрегвайте интуицията си, каквото и да ви казват другите.

Скорпион

През този ден не взимайте никакви важни решения. Възприятията ви ще са изострени и няма да приемате реално нещата.

Стрелец

Тормози ви личен проблем и сте готови да му посветите деня си. Това би било грешка. Заемете със служебни задачи - това ще е най-добрият избор за вас сега.

Козирог

Оправданията и обяснения днес няма да ви помогнат. Помислете добре как с действия може да оправдаете ваша спорна постъпка. Нищо друго няма да има подобно въздействие.

Водолей

Не си мислете, че всички са се вторачили във вас. Това може да ви докара до нервен срив. Танцувайте, сякаш никой не ви гледа. 

Риби

През този ден не си правете прекалено големи илюзии. На земята също има красиви и достойни неща за вниманието ви. Обърнете им внимание.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама