Романтичен ден очаква една зодия на 3 декември


Романтичен ден очаква една зодия на 3 декември
Снимка: iStock/Guliver

Днес някои зодии ги очаква невероятно хубав ден, докато други ще имат проблеми.

Овен

Този понеделник ще бъдете толкова отстъпчиви, че чак на самите вас ще ви стане необичайно странно. Опитайте се да видите доброто в ситуацията и да го правите по-често.

Телец 

Този понеделник е време да помислите къде да прекарате новогодишните празници, ако още не сте го направили. Заложете на нещо по-непретенциозно и близко към природата.

Близнаци

Този понеделник е удачен за това да приключите всички недовършени дела, които ви пречат да продължите напред. Не започвайте нищо ново, докато не разчистите пътя пред себе си.

Рак

Това е ден, в който да помислите за бъдещето си. Планирайте смело и с размах. Съдбата помага на тези, които действат без страх. 

Лъв

Този понеделник е време да помислите за кратка почивка. Планирайте пътуване за петък, за да удължите почивните си дни. 

Дева

Този понеделник ще получите подарък за положените усилия през последните седмици и успехите, които сте постигнали. Нека това не бъде последната ви крачка по пътя нагоре.

щастие

Везни

Този понеделник вълнението и емоциите по-скоро може да ви навредят. Започнете деня с чай вместо кафе и наблегнете на храни, богати на витамини.

Скорпион

Този понеделник ще ви се предостави възможността да се захванете с нещо ново. Не мислете с тъга за старите неща, а смело продължете по пътя напред.

Стрелец

През този ден не позволявайте на чувствата ви да се отразят на дейността ви. Освен това си задайте въпроса наистина ли си заслужава да отдавате толкова голямо значение на емоциите, които ви изпълват в момента. 

Козирог

Този понеделник не се товарете с прекалено много и големи задачи. Рискувате да не успеете с нищо, ако не прецените достатъчно добре възможностите си.

Водолей

Това е ден, който може да положи началото на напълно нов период за вас. Ще се наложи да се разделите с някои от старите си навици, но това ще бъде за ваше добро.

Риби

Този понеделник ще сте изпълнени с вдъхновение и невероятни идеи, които ще ви се иска да споделите с целия свят. Засега обаче ги запазете за себе си, за да не станат обект на завист.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама