Романтичен ден очаква една зодия на 30 декември


Романтичен ден очаква една зодия на 30 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този ден оставете големите съмнения и подозрителност. Те с нищо няма да ви помогнат. По-скоро бихте обидили човека, в когото се съмнявате.

Телец

Денят ще ви предостави много възможности за качествено общуване с интересни хора. Не пропускайте шанса си да затвърдите важни отношения. 

Близнаци

Тази неделя ще имате възможност да наваксате пропуснатото в отношението с любими и близки хора. Не се колебайте да се отблагодарите и извините на когото трябва.

Рак

Предстоят ви много моменти за утеха. Помислете дали не пропускате нещо важно, което да кажете на любимия си човек. Бъдете щедри на думи и на дела.

Лъв

През този ден не се изкушавайте да влизате в сплетни и интриги. Може да ви се струва, че сте водещи в спора, но ситуацията се променя.

Дева

Това е ден, в който да издигнете забавлението в култ. Забравете за чистене или готвене и започнете да се наслаждавате на живота. 

Везни

Това е ден, в който изкуството ще ви донесе истинска наслада и успокоение. Ако ви се пее - пейте, правете каквото ви душа иска и не се ограничавайте 

Скорпион

През този ден е много вероятно оптимизмът ви да е в повече. Няма лошо, особено ако решите да раздадете от него на други хора. 

Стрелец

Това е ден, който да посветите на приятелите си, особено ако не сте ги виждали отдавна. Очаква ви ден, който ще ви топли, като мил спомен в бъдеще.

Козирог

Днес от вас ще се изисква да се изправите с проблемите за решаване очи в очи. Бъдете смели и неотстъпчиви от истината и добрите намерения. 

Водолей

През този ден бъдете максимално открити. Искреността ви ще впечатли мнозина и ще спечелите много съмишленици и верни приятели.

Риби

Това е ден, в който ще спечелите битка и важен съюзник на ваша страна. Не отказвайте помощ и подкрепа, бъдете себе си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама