Романтичен ден очаква една зодия на 7 януари


Романтичен ден очаква една зодия на 7 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Това е ден, в който ще можете да уредите голяма част от недоразуменията с колегите си. Бъдете толерантни към различното мнение и ще спечелите приятели.

Телец

Не се колебайте да потърсите съвет при решаването на сложен служебен въпрос. Това само ще говори за отговорното ви отношение към нещата.

Близнаци

Това е ден, в който ще имате шанс да възстановите отношения с човек, който е останал далеч в миналото. Сега е време да възобновите приятелството си. 

Рак

Това е ден, в който ще имате самочувствието да извършите много за вашето личностно и професионално развитие. Подкрепата на партньора ви е искрена и напълно може да му се доверите.

Лъв

Това е ден, в който ще откриете другата страна на важен за вас въпрос. Дайте си време да се запознаете с цялата информация и подходете спокойно към откритията.

Дева

Този понеделник смело може да се хвърлите да превземате нови територии. Желанието ви за промяна отдавна чака да се решите на първите стъпки. Не го разочаровайте. 

успех

Везни 

Този понеделник ще получите подкрепа по личен въпрос. Не се колебайте да задавате въпроси, за да си изясните това, което ви интересува. 

Скорпион

Задачата ви през този ден ще бъде да се преборите с хаоса. Въведете ред навсякъде, където е необходимо. Колкото и да ви е неприятно - след това ще се почувствате много по-добре. 

Стрелец

Настроението ви днес ще е крехко, плановете ви - също. Заемете се с дейности, за които сте сигурни, че няма да ви поднесат изненади.

Козирог

Днес ще имате възможността да обясните ваши думи, които по-рано са наранили някого. Не пропускайте шанса да възстановите отношенията си. 

Водолей

През този ден ще бъдете опора за колегите си. Благодарение на това ще завържете нови приятелства. Вечерта може да отбележите постижението си.

Риби

Този понеделник ви очаква приятна изненада. Не разкривайте радостта си, тъй като информация вероятно ще радва най-вече вас.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама