Романтичен ден за една зодия на 16 февруари


Романтичен ден за една зодия на 16 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес можете да бъдете по-смели в желанията си. Потърсете си цел, която действително ще ви накара да се почувствате добре след покоряването й, а не просто дейност, в която да убиете време.

Телец

Тази събота бъдете умерени във всичко. Много е важно да не преминавате никакви граници, дори да сте сигурни, че никой няма да разбере.

Близнаци

Тази събота енергията ви ще се изчерпва с неочаквана скорост. Стремете се да я насочите към смислени неща. Това може да бъде и спортуване.

Рак

Тази събота ви очаква ползотворно пътуване. Много вероятно е освен основната цел да допълнена с други екстри, които ще се появят в движение.

Лъв

Тази събота не се предоверявайте на никого и на нищо, а най-малкото на разни обещания или слухове. Ако го направите, съществува голям риск да бъдете въвлечени в неприятна интрига.

Дева

Тази събота е добър ден за въвеждането на ред в дома ви. Може да реализирате и някой стар замисъл, свързан с пренареждане на мебелите.

чистене

Везни

Това е ден, в който не е добре да залагате - в буквален и преносен смисъл. Бъдете реалисти и не си правете сметките без главните действащи лица.

Скорпион

Тази събота внимавайте в желанията си и най-вече в това как ги дефинирате. Възможно е да се получат недоразумения и да се сдобиете с нещо, което никога не сте си и помисляли да пожелавате.

Стрелец

За да премине денят ви спокойно, както подобава на един почивен ден, се освободете от всичко, което ви притиска и верният път сам ще изникне пред вас. Вечерта изберете домашния уют.

Козирог

Тази събота ще се стремите да защитавате всички и всичко. Все пак внимавайте, защото не  всички се нуждаят от такава защита и може да обидите някой по-горд човек.

Водолей

Тази събота прекарайте в усамотение - далеч от всичко, което би могло да ви изкушава. Вслушайте се в интуицията си, сега тя може да ви помогне много.

Риби

Тази събота бъдете предпазливи по отношение на здравето си. Не забравяйте шала и шапката и не пренебрегвайте топлите напитки.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама