Седмичен хороскоп за 13 - 19 май


Седмичен хороскоп за 13 - 19 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен 

Новата седмица ще премине под знака на засилени контакти с ваши приятели. Във вторник дори да сте по-натоварени в работата, това ще ви донесе безспорни ползи. В сряда ще се развиват добре партньорските отношения - служебни и семейни. Някои представителите на знака ще имат своите успехи на любовния фронт. През почивните дни не се колебайте да организирате приятна изненада на любимия човек.

Телец

В началото на тази седмица се посветете активно на работата си и резултатите ще са равни на отделеното търпение. Във вторник ще постигнете целите си само ако ги споделите с някого. В сряда чрез сериозността и готовността си ще привлечете вниманието на другите. В четвъртък не налагайте волята си върху хората - оставете ги да си вършат работата, както те си знаят, дайте им време, не ги натискайте. През уикенда не обещавайте нищо, особено ако не всичко зависи от вас.

Близнаци

Това е седмица, в която да намерите време да внесете ред и красота около себе си. Нека това бъде една почивка от същинския работен процес, но с активни дейности по оптимизирането му. Ако не сте променяли обстановката, интериора, мебелите... сега можете да помислите и опитате различни варианти. В тези дъждовни дни ви се иска повече светлина и пространство и усетът ви не ви подвежда. Доверете се на своите усещания и желания и смело реализирайте промените.

Рак

През тази седмица в служебен план познанията и опитът ви ще укрепят позициите ви, но не го показвайте пред колеги - може да предизвикате завист. Междувременно ще може да осъществите плановете и намеренията си. Във вторник не се заемайте с нищо, в което нямате опит. Сряда и четвъртък са дни, в които да обърнете внимание на въпросите, свързани с личния ви живот. През почивните дни може да ви се наложи да вземете решение. Бъдете смели.

Лъв

Това е седмица, в която да мобилизирате всичките си сили. В понеделник си припомнете забравеното, проверете знанията си, които се изискват от вас. Опитайте се да се усъвършенствате. Това се отнася и до поведението, и умението ви да общувате с околните. Голяма част от успеха зависи от добрите отношения с тези, с които контактувате. През уикенда не правете компромиси с почивката. Каквото сте свършили в работните дни - това е.

Дева

Седмицата ще ви предостави много възможности. Ако се мобилизирате, бодростта и оптимизмът ви ще ви набират последователи и ще ви издигнат в обществото. В средата на седмицата не игнорирайте споделеното от половинката ви. Той ще има нужда от вашата подкрепа. В петък съдбата ще ви даде възможност да укрепите позицията си, материално и духовно. През уикенда се доверете на инстинктите си - така ще вземете правилното решение по семеен въпрос.

сърце

Везни

През тази седмица бъдете внимателни. Умът ви трескаво се мъчи да се справи с въпроси и проблеми за решаване, които обаче не са във вашата компетенция. Това не е, защото сте неспособни да се справите, просто няма как да знаете намерения и плановете на околните точно сега. Въздържайте се от сключването на сделки със земя, бизнес, свързан с храненето. Пазете гърлото си, особено ако знаете, че имате проблеми с него.

Скорпион

През тази седмица си наложете самодисциплина, защото решенията, които взимате, може да не се харесат на близкото ви обкръжение. В понеделник се погрижете за бизнес проектите и пътуванията си. Във вторник анализирайте всичките си дейности. В сряда не се захващайте с авантюри. Посветете четвъртъка на имота си. В петък не се занимавайте с нищо, в което не сте специалист.

Стрелец

През тази седмица звездите ви съветват през този период да се посветите на служебните си задължения, особено ако работите в сферата на недвижимото имущество. За да е успешен периодът ви, наблюдавайте последователността на събитията. За тези, които искат да развият бизнеса си или търсят нова посока на развитие звездите ще дадат много шансове за реализация. Също така периодът е добър и за профилактични прегледи. Ако дълго сте отлагали посещението при вашия личен лекар, сега е моментът да го посетите.

Козирог

През тази седмица не изяснявайте отношение със съседи, братя или сестри. Търсенето на нова информация няма да е удачно. Не се захващайте и с уреждането на документи. В понеделник много хора ще се допитват до вас по най -различни въпроси. Във вторник всяка информация от всеки източник ще ви е полезна и необходима. В сряда бизнес пътуванията ви ще бъдат успешни. В четвъртък не подписвайте нищо, освен ако не е наложително. През уикенда си починете.

Водолей

През тази седмица емоциите ви няма да са ваш приятел. Дори в мислите си бъдете по-тихи от водата. Не предприемайте действия, свързани с подобряването на финансовото ви положение. Дори да имате нужда от заем, не взимайте кредит или от приятели. Опитайте се да се справите с положението без да затъвате в дългове. Сега не е добър момент за обмисляне на раздяла или развод

Риби

В служебно отношение седмицата ще иска от вас да мислите трезво и да се съсредоточите в действията си. Не се надценявайте, тъй като колегите ви ще работят изненадващо добре. Четвъртък ще бъде най-късметлийският ви ден от седмицата. В петък някои съмнения и недоволство ще ви надвият, но не се тревожете - ще намерите силата да разрешите всичките си проблеми. През уикенда реализирайте потенциала си, относно семейните проблеми.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама