Седмичен хороскоп за 7-13 януари


Седмичен хороскоп за 7-13 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Това е седмица, в която ще можете да се отпуснете. Нищо не е толкова спешно, колкото изглежда. Ако имате притеснения, свързани със здравето си - не пренебрегвайте съветите на специалистите. В средата на седмицата ще получите покана за участие в нов проект. През почивните дни дайте на душата си това, от което има нужда.

Телец

През тази седмица ви очакват промени, които ще променят живота ви към добро. Напълно готови сте за тях, затова няма защо да изпитвате излишни притеснения. Средата на седмицата е добро време да се разделите с всичко излишно и ненужно. През почивните дни си осигурете приятно изкарване с близки приятели. 

Близнаци

Новата седмица ще ви завари изпълнени с енергия и вдъхновение. Не ги оставяйте да си отидат, без да ги оползотворите. Помислете добре кои са приоритетите ви, за да вложите силите си в сфера, която най-много има нужда от развитие. В средата на седмицата може да срещнете някои трудности, но нека те само ви вдъхновят по пътя нагоре.

Рак

Това е седмица, в която ще трябва да се потрудите добре. Времето за почивка отдавна свърши и от вас се очаква да проявите повече активност в служебен план. В личния живот ще бъдете доволни и това ще ви даде необходимото вдъхновение за всичко останало, което ви предстои. 

Лъв

Звездите ще са на ваша страна през тази седмица, но и вие ще трябва да им помогнете. Това е време, в което да не избягвате общуването и новите познанства. В средата на периода са възможни леки проблеми, свързани с дома. Те ще се разрешат бързо, така че не хабете много нерви. През почивните дни си осигурете тишина и спокойствие.

Дева

Най-големият ви приятел през тази седмица ще бъде търпението и далновидността. Не взимайте прибързани решения и не изказвайте крайни мнения. Ситуацията може бързо да се промени, а вие да сте направили погрешна стъпка. В личен план съществува риск да сте прекалено докачливи и да предизвикате конфликт по незначителен повод. Не го причинявайте на себе си и на партньора си.

Везни

Тази седмица ще ви помогне да научите много нови неща за себе си. В същото време сега не е моментът за каквито и да било промени. Трупайте информация и идеи и проигравайте бъдещите си ходове в главата си. С нищо не показвайте, че кроите планове. В работата бъдете внимателни - в края на седмицата може да изникне сложен въпрос за решаване. 

Скорпион

Седмицата няма да е от леките и ще ви подскаже, че трябва да промените нещо в начина си на мислене и на действие. Това въобще няма да е толкова трудно, колкото си го представяте. Още с първите крачки ще почувствате благотворното влияние на промяната. За да ви е по-лесно си направете график, който да следвате. В края на седмицата организирайте среща с близките си приятели.

Стрелец

Седмицата ще ви даде всичко, което искате, но трябва да бъдете готови за него. Предстои ви да поемете нови отговорности. Самите вие сте заявили желание и трябва да покажете, че разполагате с необходимите ресурси. В личен план са възможни някои сериозни промени. Ако сте прекалено самотни, не си мислете, че нямате шанс за любов, просто се отпуснете да повярвате.

Козирог

В началото на седмицата се въздържайте от крайни решения и стъпки. Не пилейте времето си за дребни неща, а се фокусирайте върху важните задачи. Сряда ще бъде най-успешният ден за дейности, свързани с бизнеса ви. Периодът е благоприятен за планиране на бюджета ви. В личен план може да научите приятна новина, свързана с половинката ви. Почивните дни посветете на романтиката. 

Водолей

През тази седмица може да се почувствате уморени и отегчени. Не бързайте да се отказвате обаче. Във вторник или сряда ще имате просветление и ще съжалявате, че не сте проявили готовност за инициатива по-рано. Оптимизмът ще е това, което ще ви помогне да съберете сили. В личен план всичко ще е повече от добре.

Риби

През тази седмица ще може да постигнете много, ако не се подадете на мързела. Опитайте се да си представите всичко като игра, в която вие сте главният герой. В средата на седмицата някой ще се опита да ви разколебае във връзка с ваше решение по личен въпрос. Не допускайте подобна намеса, но го направете добронамерено и с усмивка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама