Седмичен любовен хороскоп за 10-14 юни


Седмичен любовен хороскоп за 10-14 юни
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази седмица ще има положително раздвижване в любовния живот на Овните. Очаквайте дните ви да преливат от романтика. Разбира се, не под формата на вечери на свещи и червени рози, но малки жестове ще топлят сърцето ви.

Телец

Както се казва – "Дръжте приятелите си близо, а враговете още по-близо". През тази седмица е добре да не споделяте с приятели нищо относно любовния си живот.

Близнаци

Въпреки че работната седмица започва динамично и леко стресиращо, по отношение на любовта ви очакват само хубави неща. Може и да нямате много време за половинката, но ще се чувствате сигурни във връзката си.

Рак

Ако в главата ви се въртят идеи за обсъждане, сега е моментът. Смело правете планове, защото комуникацията помежду ви ще върви гладко.

Лъв

Лъвовете наистина ще се чувстват като "царе на джунглата". През цялата седмица ще получават много внимание от срещуположния пол и от тях зависи дали ще успеят да издържат на изкушението.

Дева

Не е изключено да получите смесени послания, които да не знаете как точно как тълкувате. Партньорът ви ще се държи така, сякаш премълчава нещо или ще отговаря на въпросите ви с въпроси и сарказъм. Поставете всички карти на масата.

Везни

Духовната връзка с любимия човек ще се задълбочи. Благодарение на сигурността, която изпитвате в любовта, ще се чувствате спокойни и безстрашни и в други сфери от живота.

Скорпион

Седмицата няма да е най-успешната в любовно отношение. Скорпионите ще се чувстват объркани, сякаш са попаднали на грешното място в неподходящ момент.

Стрелец

Колкото и да искате да стане на вашето, обърнете внимание и на гледната точка на половинката си. Ще намерите баланс, само ако успеете да влезете в "обувките" на другия.

Козирог

Любовният живот и професионалните ви планове за пръв път от много време ще се движат в унисон. Планирайте смело летните отпуски, защото всичко върви по мед и масло.

Водолей

Имате желание да възстановите ранните пламъци на страстта, които от доста време сякаш са се изпарили, правейки място на рутината. Помислете как да впечатлите половинката си.

Риби

В началото на седмицата ще се наложи да вземете важно финансово решение с половинката си. Може да се отнася за покупка на недвижими имоти. Мислете внимателно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама