Седмичен любовен хороскоп за 13-17 май


Седмичен любовен хороскоп за 13-17 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица е от съществено значение да се възползвате от всяка възможност в любовта. Миналото, което ви е разочаровало, ще може по-лесно да бъде забравено и така да продължите напред с високо вдигната глава.

Телец

Очаква ви период, в който ще имате нужда от изолация с любимия човек. Искате да запазите любовта си само за вас двамата и да живеете в „надуваем балон” известно време или поне докато се почувствате сигурни.

Близнаци

През новата седмица ще откриете, че се чувствате подкрепени от половинката и той непрекъснато ви насърчава да следвате мечтите си. Това е ви даде сигурността, от която дори не сте предполагали, че имате нужда.

Рак

Предстоят подходящи дни за обсъждане на вашата кариера и финансово бъдеще с половинката. Може би правите планове за бебе или ново жилище, което изисква внимателно планиране.

Лъв

Ако изпитвате несигурност по отношение на любовта, говорете. Не се страхувайте да изкажете вашето мнение, ценности и преоценка. Не е изключено вашият партньор да се чувства по същия начин.

Дева

Това определено няма да е вашата седмица, що се отнася до балансиране между различни аспекти от живота ви. Бъдете внимателни с подписването на договори и се отдайте на повече романтични моменти.

Везни

Ще наваксате там, където сте имали пропуски. Седмицата е идеална както за комуникация, така и за лежерно „нищоправене”.

Скорпион

Любовта е във въздуха! Този вторник може да очаквате истинска романтика. Ще се чувствате така, сякаш сте намерили вашата сродна душа.

Стрелец

Ако имате планове за общо съжителство, покупка на имот или ремонт, периодът е подходящ да направите тази промяна. Като цяло, всичко, което засяга домашния уют, ще върви гладко.

Козирог

За пръв път от много време насам, ще направите любовния си живот приоритет. Ще мислите много повече за бъдещето, за съвместните почивки, без да се притеснявате за другите си ангажименти.

Водолей

След вторник ще придобиете увереност да говорите с партньора си за финанси или за сексуалния аспект на връзката си. Това ще ви донесе облекчение.

Риби

Вашият магнетизъм ще очарова и партньорът ви ще бъде „обезоръжен”. Каквото и да искате да коментирате, сега е моментът за действие.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама