Седмичен любовен хороскоп за 15-19 април


Седмичен любовен хороскоп за 15-19 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица ще се почувствате напълно удовлетворени от любовния си живот – ценени, обичани и независими. Благодарение на тези емоции, чувствата ви ще се задълбочат.

Телец

Ако ви е липсвал социалният живот последно време, тази седмица е идеална да наваксате. Половинката ви няма да има нищо против да се забавлява с вас.

Близнаци

Някои Близнаци ще се чувстват напрегнати, защото копнеят да разкрият истински душата си пред някого. За щастие, тази седмица ще имате достатъчно възможности да превърнете това желание в реалност.

Рак

Това, от което има най-голяма нужда, е да закрепите връзката си на духовно ниво. Помислете за интересен начин, по който да го направите – кратка почивка в планината или пък съвместен курс.

Лъв

Любовният живот на Лъвовете ще е пряко свързан с кариерата им. Ако партньорът подходи с разбиране към ангажиментите в работен план, всичко ще е наред, в противен случай се очертава истинска буря.

Дева

За щастие, тази седмица любовта няма да ви разочарова. Ще градите съвместни планове, ще планирате почивки и ще се отдадете на заслужен релакс.

Везни

Обвързаните представители на зодията ще се радват на добро финансово положение, което обаче ще остане неутрално към връзката им. Имате по-дълбоки емоционални проблеми за разрешаване.

Скорпион

Взаимоотношенията с партньора ще са ясни и хармонични, макар и лишени от страстта, която ви се иска. Отдайте се на моментите заедно и планирайте някое хубаво пътуване.

Стрелец

Пред вас се открива възможност да закупуване на ново жилище или освежаване на старото. Радостта ще ви накара да бъдете по-романтични и внимателни един към друг.

Козирог

През цялата седмица настроението ви ще бъде, сякаш сте станали с дупето нагоре и това може да бъде повод за доста конфликти. Опитайте се да намерите някакъв баланс, в който да не пострада връзката ви.

Водолей

Обвързаните Водолеи ще предпочетат да се застоят по-дълго вкъщи. Това не значи, че ще скучаете, напротив.

Риби

Някои от вас ще започнат да правят планове за дете. Отворете ума и сърцето си за половинката

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама