Седмичен любовен хороскоп за 19-23 ноември


Седмичен любовен хороскоп за 19-23 ноември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Ще ви бъде трудно да сдържате емоциите и думите си. В резултат на това е възможно да нараните чувствата на половинката си, особено ако въпросът е на деликатна тема. Опитайте се да овладеете вашия темперамент или през тази седмица се въздържайте от провеждането на тежки разговори.

Телец

Комуникацията с половинката ви ще върви добре. Възможно е да проведете разговори, свързани с финанси и да решите дали е удачно да предприемете някакви инвестиции. Запазете идеите си само за двама ви. В края на седмицата се отдайте на усамотение, защото според звездната карта ви очакват вълшебни моменти.

Близнаци

Ако искате да обсъждате нещо важно с партньора, направете го до вторник. След това комуникацията няма да върви лесно. Всичко е поправимо, ако запазите добрия тон. Времето е подходящо да планирате нещо, свързано с общото ви бъдеще.

Рак

Постарайте се да избягвате конфликтите и контролирайте желанието си да надделеете над партньора. Въпреки че ще бъдете изкушени да използвате думите си като смъртоносно оръжие, помислете кое е по-важно за вас – последната дума да е ваша или връзката ви да се запази.

Лъв

Няма да липсват драми и за обвързаните представители на зодия Лъв. Ще откриете, че половинката ви е променила своите гледни точки по много общи за вас въпроси. Може би той ще иска да разшири хоризонтите си в друга посока. Добрата комуникация може да изясни всичко.

Дева

Избягвайте важните разговори и критики към половинката ви, защото ще отвърне на удара ви. Ако целта ви е да нараните партньора, не забравяйте, че няма как да върнете думите или действията си назад. Войната на думи само ще влоши връзката ви. Просто се откажете от сериозни диалози, за да премине критичната точка.

Везни

Нито вие, нито вашият партньор искате да се откажете от контрола над ситуацията. В същото време е повече от ясно, че трябва да намерите някакъв компромис. Ако лошата комуникация е свързана с нов план или идеи на половинката ви, не ги отхвърляйте веднага. Може да се окажат перспективни.

Скорпион

Тази седмица сте твърде разсеяни, за да видите възможностите в любовта, които ви се предлагат. Напрежението на работното място ще ви накара да оставите на заден план забавленията, а също така няма да позволите на партньора да ви утеши. За щастие любимият човек ще прояви достатъчно търпение.

Стрелец

Мълчанието може да се окаже вашата силна страна през тази седмица. За съжаление може да ви бъде трудно да останете спокойни, особено ако има нещо, което искате да кажете на вашата половинка. Не забравяйте, че е важно как ще представите вашето мнение.

Козирог

Ако се налага да кажете нещо важно на половинката си, не забравяйте, че думите имат допълнителна сила, която може да бъде положителна или отблъскваща. В резултат любимият човек може да се почувства така, сякаш му поставяте ултиматуми, сякаш го командвате, а не разговаряте.

Водолей

През тази седмица има шанс социалният ви живот да се разкрие за вас с нова сила. Това ще стане преди сряда. Ако имате нужда от съвет, свързан с любовния ви живот, сега е моментът да го получите. След средата на седмицата не споделяйте с никого въпроси на тази тема.

Риби

Въпреки суровата комуникация, направете всичко възможно бързо да разрешите конфликтите с половинката и да се радвате на влиянието на Венера. Ако сте необвързани, обърнете внимание на външния вид и социалните контакти, бъдете красиви и забележителни и се забавлявайте по-често извън дома. Може да срещнете нова любов.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича. Не друго, а любовта определя нашата същност.

Уилям Кофин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама