Седмичен любовен хороскоп за 22-26 юли


Седмичен любовен хороскоп за 22-26 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Още в началото на седмицата ще възникне ситуация, която ще ви накара да се затворите към половинката си. Може би той няма да подкрепи ваше решение и ще се почувствате несигурни.

Телец

Разногласията с партньора през тази седмица ще бъдат породени от финансови въпроси. Не е тайна за никого, че за Телците е важно да имат материална сигурност във връзката.

Близнаци

Романтиката ще се окаже далечен блян през тази седмица. Вероятно някой от двама ви преминава през труден период и това оказва негативно влияние на връзката ви.

Рак

През новата седмица няма да имате време за любовни трепети. Всички необходими задачи, които изискват внимание на работното място, падат на вашите рамене. Много е важно да не премълчавате случващото се и да поговорите с любимия човек.

Лъв

В началото на седмицата може да почувствате известни ограничения, свързани с вашия любовен живот. Ако се чувствате притиснати, може би не е зле да помислите какво наистина получавате и давате в тази връзка.

Дева

Има твърде много семейни задължения, за които едва смогвате да се погрижите. Не се притеснявайте да помолите за помощ, ако видите, че сте на края на силите си.

Везни

Ако се нуждаете от любовен съвет, не се допитвайте до роднини, най-добре запазете идеите си само за себе си. В противен случай, някой може да се опита да ги провали, да ви разубеди или най-малкото да ви обърка.

Скорпион

Седмицата ще ви научи да се доверявате повече на половинката. Запомнете, че не е нужно винаги да държите нещата изкъсо, понякога трябва да сте склонни да приемете помощ.

Стрелец

Вашият партньор иска да запази хармонията в отношенията ви, но ще му бъде трудно, предвид вашето буреносно настроение. Личните отговорности ще ви натежат в даден момент и това ще засенчи романтиката ви.

Козирог

Несигурността, която изпитвате в любовта, може да започне да ви потиска. Може би криете някаква тайна, която не искате да споделите с половинката? Трябва да промените това, за да се почувствате отново свободни духом.

Водолей

Допускате твърде много хора твърде близо до връзката си. Време е да си спечелите малко уединение с партньора, да се отдадете само на вас двамата и да забравите за околния свят.

Риби

Рибите ще бъдат особено харизматични и одухотворени и това няма да остане незабелязано. Любовта и романтиката могат да бъдат навсякъде, дори да нямате човек до себе си в този момент.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама