Седмичен любовен хороскоп за 7-11 януари


Седмичен любовен хороскоп за 7-11 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

За вас е важно да спрете да мечтаете за невъзможното, за недостижимите идеали в любовта и за романтиката от филмите. Опитайте се да се придържате към реалността и истинската си връзка.

Телец

Любовна магия очаква представителите на зодия Телец. Обвързаните ще се чувстват силно привлечени от своята половинка, а тя пък на свой ред е ги обгражда с любов и внимание.

Близнаци

Възможни са сериозни конфликти на любовния фронт. Професионалните ви амбиции ще се окажат в пряк разрез с "интересите" на връзката ви. Не очаквайте подкрепа от партньора.

Рак

Раците е се радват на пълна хармония и спокойствие. Вашите общи интереси и хобита ще ви помогнат да усетите и преоткриете половинката на едно по-дълбоко духовно ниво.

Лъв

Обвързаните Лъвове ще имат либидо до небесата. Ще искат повече от всякога любимият им човек да им даде всичко онова, от което се нуждаят в секса и съвсем няма да се свенят да си го поискат.

Дева

Хубава седмица се очертава и за Девите. Различията, които ви изкарват от равновесие по принцип, сега ще бледнеят пред любовта, която изпитвате. Ще осъзнаете колко красива е тя.

Везни

"Пеперудите в стомаха" ще са факт, но дали ще са провокирани от вашия човек? Може би усещате тръпка към колега или приятел и ще трябва да помислите сериозно над някои въпроси.

Скорпион

Когато става въпрос за романтика, Скорпионите определено са щастливци. Стига да загърбите всички съмнения, притеснения и мнителност, мечтите ви имат реален шанс да се сбъднат тази седмица.

Стрелец

Ще се чувствате самотни. Това ще е продиктувано от факта, че не можете да намерите път към добрата комуникация с половинката. Говорите, но сякаш на различни езици.

Козирог

Ако очаквате любимия човек да чете мислите и желанията ви, грешите. Вместо това се вгледайте в него и споделете какво би накарало усмивката на лицето ви да заблести.

Водолей

Любовната седмица за Водолеите ще бъде леко объркана. Добре е да споделяте по-малко и като цяло да не "философствате" много. Не допускайте някой да се бърка в отношенията ви.

Риби

Чудесна седмица, която ще е с вас, каквото и да предприемете. Кратко пътешествие, страстни вечери или романтика на макс? Решението е ваше.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама